AGF KVINDEFODBOLD KAN AFGØRE DET HELE SELV PÅ LØRDAG  

30.11.2022 08:51

I den sidste fodboldkamp i Aarhus i år er der meget på spil for AGF Kvindefodbold. Kom ud og støt holdet frem til en sejr.

På lørdag den 3. december spiller AGF’s kvinder den måske vigtigste kamp i deres korte historie, når vi tager mod FC Nordsjælland i Gjensidige Kvindeligaen på Ceres Park.

For i et bøvlet efterår har resultaterne i den danske kvindeliga flasket sig således, at vi inden kampen er tre point fra en plads i medaljeslutspillet i Gjensidige Kvindeligaen - lige bag netop lørdagens gæster fra FC Nordsjælland, der er på den rette side af top seks-stregen.

Og da de to hold har den samme målscore, kan vi altså med en sejr på lørdag for første gang i de tre sæsoner AGF Kvindefodbold har eksisteret, sikre sig en plads i medaljeslutspillet, mens en uafgjort eller et nederlag efterlader kvinderne i nedryknings-slutspillet, når ligaen genoptages i 2023.

Så der er meget på spil for kvinderne, der kan finde optimisme i, at seneste kamp i Ceres Park resulterede i en århusiansk 6-1 sejr over Sundby, mens AGF også vandt over weekendens modstander fra FC Nordsjælland, da de to klubber i sidste måned mødtes i Farum. Men skal holdet slutte i den øverste ende af Gjensidige Kvindeligaen kræver det altså en ny sejr på lørdag.

I forbindelse med kampen er der julehygge i AL Bank fanzonen ved Ceres Park inden kampen, der starter lørdag kl. 13.30 og som altså er den sidste officielle fodboldkamp i byen i 2022. Og vi håber da også, at mange vil benytte lejligheden til se den sidste AGF-kamp i år og samtidig bakke AGF’s kvinder op i jagten på den vigtige sejr.

- Hvis man her midt i VM-tiden savner fodbold med et AGF-hold som den ene part, er muligheden her nu. Holdet har kæmpet sig frem til, at de nu selv kan afgøre om vi spiller i det ene eller anden slutspil i efter nytår, og vi håber, at se mange i Ceres Park på lørdag, så holdet kan få den bedst mulige opbakning i bestræbelserne på at hente en sejr, siger Asger Munkholm, der er marketingdirektør i AGF.

Der er kampstart i Ceres Park lørdag den 3. december kl. 13.30. Billetter kan hentes her og koster 50 kr. for voksne, men børn og unge under 18 år kommer gratis ind til kampen.