FÅ INDFLYDELSE PÅ NYT STADION: FANS INVITERES

28.11.2022 11:51

AGF og Kongelunden lancerer nu et fanpanel, der kan følge tilblivelsen af et nyt fodboldstadion i Aarhus tæt frem til indvielsen. Alle fodboldinteresserede kan søge om at komme med.

Den 14. december bliver det afsløret, hvem der vinder arkitekt-konkurrencen om et nyt fodboldstadion i Aarhus og dermed også, hvordan vores nye hjemmebane skal se ud. Og et bredt sammensat fanpanel får mulighed for at følge processen tæt frem mod åbningen af det nye stadion i 2026.

Således efterlyser Kongelundens sekretariat nu medlemmer af et nyt fanpanel, som skal følge tilblivelsen af det nye fodboldstadion. I forvejen udpeger AGF 10 fans på baggrund af de tilhængere, der tidligere i forbindelse med en spørgeskemaundersøgelse har tilkendegivet, at de gerne vil være en del af en fokusgruppe.

Derudover vælger Kongelundens Sekretariat tilsvarende 10, og her kan alle interesserede nu søge om at komme med.

- Vi har til opgave at bygge et smukt og moderne stadion, der indgår i en helhed til gavn og glæde for de mange. Derfor giver det rigtig god mening for os at have et bredt sammensat panel af fans og interesserede i stadion som sparringspartner og ambassadør, forklarer Trine Berthold, der er arkitekt og projektleder på stadionprojektet i Kongelundens Sekretariat.

Det nye fanpanel vil blive inviteret til events og møder, og derudover løbende få information om projektet. Aktiviteterne vil blive tilpasset de faser, projektet vil komme igennem.

Alle kan søge om at blive en del af Byens Fanpanel ved at udfylde en formular på Kongelundens hjemmeside inden den 9. december kl. 12.00. Herefter sætter Kongelundens Sekretariat et hold, som bedst muligt afspejler et stadion for alle.

- Vi håber at høre fra alle aldre og køn, fra familier og venneflokke, fra fans med funktionsnedsættelser og ægte stadionaficionados, siger Trine Berthold fra Kongelunden.

Man finder tilmeldingen her >>>