RESERVELIGA: DELER I SILKEBORG

08.03.2022 13:15

Der var i eftermiddag kamp i Reserveligaen i Silkeborg, hvor vi spillede 1-1 med SIF.

Et ungt reserveliga-hold domineret af spillere fra AGF Talent var tirsdag eftermiddag en tur i Silkeborg for at spille mod Silkeborg IF's reserver.

På JYSK Parks kunstgræs fik de to hold sig en god dyst med hjemmeholdet som det mest bold-besiddende hold og de kunne godt ha' bragt sig foran i første del af kampen. Men det var os som kom først foran, da Frederik Ihler sikkert eksekverede et straffespark til 1-0 i første halvleg.

Kort inde i anden halvleg fik hjemmeholdet dog udlignet, da Silkeborg IF fik spillet sig igennem vores forsvarslinje og Stefán Thórdarson kunne passere Daniel Gadegaard i AGF-målet, som stod en flot kamp i dag og ikke kunne stille noget op i den situation.

Trods et par store chancer til hjemmeholdet og gode muligheder for flere mål til AGF - blandt andet på et par giftige omstillinger, som vi havde flere af i kampens sidste del - forblev stillingen 1-1 kampen ud efter en fin indsats fra et ungt reservehold.

Næste kamp i Reserveligaen er det omvendte opgør mod Silkeborg IF, der spilles på Fredensvang den 21. marts.