VI SES TIL EN LØRDAG MED FODBOLD OG FÆLLESSKAB

21.05.2022 09:11

Glæd jer til god underholdning i AL Bank Fanzonen inden dagens kamp. Vi slår dørene op kl. 15, hvor man blandt andet kan opleve JOSVA på scenen.

I dag spiller 3F Superligaen sæsonens sidste kamp, når FC Nordsjælland kommer til Ceres Park kl 17. Inden kampen åbner vi AL Bank Fanzonen med alskens underholdning til en god lørdag eftermiddag og aften i Kongelunden. Og selv om det lørdag formiddag er fugtigt vejr i Aarhus, så lover vejrguderne tørvejr i eftermiddag og til kampen.

Denne gang finder man AL Bank Fanzonen på græsarealet foran Ceres Arena, hvor vi åbner kl. 15. Kl. 15.30 går freestyleren Sofie Johannsen på scenen i fanzonen og kl. 15.50 kan vi så glæde os til JOSVA, der er det sidste navn i vores serie; Byens Hold - Byens Musik.

JOSVA er en århusiansk artist på vej frem og han byder på et fedt sæt med RnB og hiphop. Tjek ham ud på scenen i AL Bank Fanzonen lige efter vi også har budt på et sportslig oplæg på scenen.

Så kom i god tid til kampen og nyd fællesskabet og festen inden fodboldkampen.

Husk at få dit gratis flag som udleveres foran AGF Fanshoppen. Tag det med ind til kampen og brug det. Og tag det gerne med hjem til en anden god gang.

Kampen starter kl. 17, hvor vi jo skal sige farvel til cheftræner David Nielsen og sende holdet godt på sommerpause.

På gensyn senere i dag.