SPÆNDENDE STUDIEJOB: SKAB SIKKERHED OG TRYGHED MED OS

18.05.2022 06:48

JOBOPSLAG: Ledige studiejob inden for sikkerhed og service.

I AGF søger vi nu nye kollegaer til at indgå i vores sikkerheds-team, der arbejder til AGF’s hjemme­kampe og de mange andre store events som afvikles i Ceres Park & Arena.

Opgaverne er mange, men har det primære fokus på det sikkerhedsmæssige omkring af­viklingerne. Det hele handler om lysten til at yde en god service og møde vores gæster med et smil. Holdet skal bidrage til, at der er en rolig og tryg atmosfære til vores arrangementer med god ser­vice og ansvarlighed i opgaveløsningen.

Så eksempler på opgaver kan være; visitation, adgangskontrol, opsyn og lign. opgaver. Vi sørger naturligvis for at klæde dig på med uddannelse, og du vil blive omgivet af dygtige og erfarne kol­legaer. Erfaring er derfor ikke det afgørende. Det vigtigste er, at du har lyst til og mod på at bidrage til fælless­kabet og gøre en forskel.

Dog er der enkelte krav:

  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal have ren straffeattest.
  • Du skal forvente et job, hvor du bevæger dig en del.
  • Du skal kunne indgå i et team.

Jobbet er lønnet og meget velegnet som et spændende studiejob. Antal timer varierer alt afhængig af antallet af arrangement.

Vil du høre mere, så kontakt vores sikkerhedschef Morten Bjørkmann på mbj@agf-as.dk. Ansøgningen skal du sende til samme mailadresse.

Vi glæder os til at høre fra dig!