AGF SIGER FARVEL TIL DAVID NIELSEN

18.05.2022 10:17

AGF’s 3F Superligahold får ny cheftræner fra den nye sæson. For efter næsten fem år på posten er AGF og cheftræner David Nielsen blevet enige om, at samarbejdet ophører ved udgangen af indeværende sæson.

- David Nielsen har været en fantastisk træner for AGF gennem flere sæsoner og har skabt flotte resultater for klubben. Men nu er vi nået til vejs ende efter fem år, hvor den seneste sæson på ingen måder har været tilfredsstillende. Energien er brugt, og vi trænger til nye ideer og en frisk start - derfor er tiden nu inde til, at vores veje skal skilles, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Selv ser David Nielsen tilbage på en god tid i AGF, hvor han fik sin debut som cheftræner den 16. oktober 2017.

- AGF har brug for en ny cheftræner, der kan komme ind med den samme ild, som jeg i sin tid kom med. Jeg havde håbet, at jeg kunne aflevere holdet et bedre sted i tabellen, end hvor vi sluttede i denne sæson, men sådan skulle det ikke gå. Men AGF er heldigvis et godt sted som klub, og der er mange gode kræfter, der kan fortsætte arbejdet.

- Jeg vil gerne sige tak til Aarhus for den varme støtte, jeg og min familie altid har fået, og tak til de spillere, som gennem tiden blødte med mig for klubben og for trøjen, siger David Nielsen, der på lørdag den 21. maj for sidste gang, står i spidsen for holdet, når AGF møder FC Nordsjælland i Ceres Park kl. 17. Så kom i Ceres Park og sig farvel til David Nielsen på lørdag. Find billet her >>>

AGF forventer at have en ny cheftræner på plads, inden opstarten starter den 16. juni, hvor spillerne kommer retur fra sommerferie.