ØL SKAL DRIKKES - IKKE KASTES MED

27.07.2022 07:21

Lad være med at kaste med øl på Ceres Park.

Øl kan ikke flyve. Alligevel er der nogen enkelte fans, der af og til forsøger at få en fadøl fra Ceres til at flyve ved at kaste med fyldte ølglas, når vi spiller hjemme i Ceres Park Men det skal man lade være med.

Så sent som i søndags til hjemmekampen mod Viborg FF måtte vi desværre bortvise en gæst som nu bliver mødt med en afgift og karantæne. Og flere gæster har efterfølgende fortalt om ølkast.

Men det er en rigtig dårlig ide at kaste med sin øl. For ikke bare er det trælst for dem, det går ud over, når øllen rammer. Det kan også betyde, at man bliver bortvist fra Ceres Park og får en afgift med i lommen. Og for AGF kan det også ha’ konsekvenser i form af bøder. Og så er det jo også bare ærgerligt ikke at nyde den gode øl, når man nu har købt den.

- Det er klart, at der ved scoringer kan ryge lidt øl hist og her i begejstringen over et mål, hvis man står med en fadøl i hånden. Men de bevidste kast med øl, som vi har set tendenser til inden for de senere år, vil vi ikke se på Ceres Park. Det giver andre fans en dårlig oplevelse, hvis de får en Top i nakken - det kan gøre ondt og det er ikke rart for eksempel en familie, hvis de pludselig står badet i øl. Så opfordringen her fra os er klar; drik din fadøl - kast ikke med den, siger sikkerhedschef i AGF og Ceres Park & Arena, Morten Bjørkmann.

Så hold fadøllet i glasset - nyd øllen som den er tiltænkt. Tak for det og rigtig god kamp næste gang AGF spiller hjemme på Ceres Park.