AGF KLUBSAMARBEJDE SØGER NYE TRÆNERE

05.01.2022 12:00

Vil du være en del af et af Danmarks bedste træningsmiljøer i fodbold? Så søger AGF lige nu trænere til vores klubsamarbejde.

Nu kan du blive en del af talentarbejdet i AGF. For vi leder nemlig netop nu efter flere fodboldtrænere til aldersgruppen U9 til U14.

Vi søger personer, som kan bidrage til udviklingen af spillere i vores område i Aarhus og resten af Østjylland.

Vi søger personer med trænerkompetencer inden for U9-U14 aldersgruppen og som har lyst og ambitioner om at videreudvikle sig som fodboldtræner i et talentudviklingsmiljø. Du skal have lyst til at tilbringe mange timer på fodboldbanen, hvor udviklingen og trænerarbejdet foregår.

Du vil indgå i et team af dygtige fodboldtrænere, som træner på vores Talentcentre og lave inspirationstræninger for vores 53 samarbejdsklubber. Du vil indgå i et visionært og ambitiøst set-up med fokus på udvikling og et anerkendende træningsmiljø.

Ud fra din profil og i samarbejde med dig vil vi vurdere i hvilket segment du vil passe ind.

Arbejdstiden er 1-2 gange om ugen - primært hverdage i tidsrummet 16.00-19.00, men der vil også kunne forekomme træning eller anden i weekenden i mindre grad.

Vi kan tilbyde et trænermiljø med kompetent faglig sparring og træning af motiverede spillere.

Vi glæder os til at høre fra dig. Ansøgningen sendes på mail til Chef for AGF Klubsamarbejde, René Frost på [email protected].

René Frost også kan også kontaktes på telefon 23352803 for yderligere information om stillingerne.