KOM OG GØR EN FORSKEL: VI SØGER NYE GODE KRÆFTER

20.02.2022 13:50

Vil du gøre en forskel, når tusindvis af glade gæster samles til fællesskab og fest i Ceres Park?

Blive en del af et givende og spændende fællesskab, som bidrager til, at tusindvis af fans og glade gæster får en god oplevelse? Og ikke mindst være en del af en store maskine hvor hundredvis af tandhjul skal dreje rundt for at få succes?

Så vil vi foreslå, at du læser videre. For lige nu søger vi nye frivillige til vores service-team, der spiller en vigtig rolle, når AGF’s fodboldhold spiller i Ceres Park. Her sørger vores dygtige service-team for at hjælpe med at vores gæster får en stor og god oplevelse.

Opgaverne er mange og handler om alt fra service til sikkerhed og parkering. Det hele handler om lysten til at yde en god service og møde vores gæster med et smil og en sikker hånd. Vi har det sjovt i vores team - med hinanden og med vores gæster.

Vi sørger for at klæde dig på med uddannelse og information, og du vil blive omgivet af dygtige og erfarne kollegaer, der - som dig - er en værdsat del af fællesskabet. Vi sørger for relevant uddannelse, sociale arrangementer og gode oplevelser omkring opgaverne.

Din baggrund er ikke vigtigt for os. Det vigtigste er, at du har lyst til, og mod på, at bidrage til fællesskabet og gøre en forskel. Det skal være engagementet og samværet der driver værket og vi har mange med forskellige baggrunde og kompetencer i vores team. Der vil der også med sikkerhed være en god plads til dig.

Vil du høre mere og med på holdet ? Så skynd dig at kontakte vores sikkerhedschef Morten Bjørkmann på mbj@agf-as.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.