NYT STADION PRÆSENTERES SNART

09.12.2022 09:28

I næste uge løftes sløret for byens nye fodboldstadion

Onsdag den 14. december er nok en dato, som mange ser frem til lige så meget som juleaften ti dage senere. For her præsenteres byens nye fodboldstadion, når Kongelundens Sekretariat præsenterer vinderen af arkitektkonkurrencen om det nye stadion.

Det sker ved et pressemøde onsdag den 14. december kl. 10.30 på Ceres Park. Her vil de vindende arkitekter præsentere deres vision for det nye stadion, ligesom repræsentanter for donatorerne bag det nye stadion, Lind Invest og Salling Fondene - sammen med borgmester Jacob Bundsgaard og rådmænd Rabih Azad Ahmad, Nicolaj Bang fra Aarhus Kommune - vil være til stede, hvor også bestyrelsesformand for AGF, Lars Fournais er blandt talerne.

Pressemødet livestreames på Kongelundens Facebook- og Linkedin side og vi skal her på AGF naturligvis nok linke til udsendelsen på alle vores platforme inden den starter.

Det er dog også muligt selv at være tilstede, da der også er adgang for offentligheden. Præsentationen starter onsdag den 14.12 kl. 10.30 i Blue Water Loungen på Ceres Park.
Der er adgang for fans og andre tilhører via A5-A8 indgangen og Hørkram Tribunen. Bemærk dog, at der er stærkt begrænset pladser og det er først til mølle.

Efter pressemødet er der mulighed for at nærstudere det vindende forslag, samt dem som var med i opløbet. For kl. 14 samme dag åbner en udstilling i Rådhushallen, hvor man ved selvsyn kan se mere til vinderprojektet. Den udstilling kører frem til og med den 4. januar, hvor man inden for Rådhusets almindelige åbningstid kan se modeller, plancher og få mere information om det nye stadion.

Besøg Kongelunden her for mere information om arbejdet med det nye stadion.