VELKOMMEN TIL KEVIN YAKOB

26.08.2022 19:49

AGF henter svensk midtbanespiller.

AGF henter den svenske midtbanespiller Kevin Yakob fra IFK Göteborg. 21-årige Kevin Yakob er en offensiv midtbanespiller, der fik sin debut den bedste svenske fodboldrække i 2018 for en anden Göteborg klub, BK Häcken.

I januar 2021 skiftede han så til IFK, hvor det er i denne sæson er blevet til 17 kampe og fire mål. Nu fortsætter Kevin Yakob så karrieren i 3F Superligaen i den hvide trøje.

- Kevin er en spændende ung spiller med et fint blik spillet. Han er en målfarlig, han er fysisk stærk af sin alder og en kreativ midtbanespiller, der gennem længere tid har gjort det godt for IFK, hvor han har bidraget med mål og assist. 

- Efter afgangen af Albert Grønbæk har vi ledt efter en ekstra spiller på den del af banen, og det har vi fundet nu i Kevin. Han besidder mange af de kvaliteter og det udviklingspotentiale, vi leder efter i vores spillere, og vi er glade for at kunne byde ham velkommen i AGF, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye. 

Udover 42 kampe for IFK Göteborg har Kevin Yakob også erfaring fra svenske ungdomslandshold, hvor han har opnået kampe for både det svenske U18 og U19 landshold.

Kevin Yakob tiltræder i AGF med det samme på en aftale frem til sommeren 2027.

Husk at billetsalget til vores hjemmekamp den 5.9 er i fuld i gang.