STOR STØTTE TIL SAMARBEJDSKLUB EFTER LEGENDERNES DAG

06.04.2022 05:31

Oven på Legendernes Dag i søndags kan Stig Tøftings barndomsklub, ASA nu se frem til nyt udstyr og et flot bidrag til ungdomsafdelingen.

Da vi fejrede Legendernes Dag i Ceres Park i søndags løb unge fodboldspiller fra ASA med 3F Superliga-holdet ind til kampen. Det gjorde de fordi ASA er Stig Tøftings barndomsklub inden han kom til AGF. Og som Årets Legende 2022 vil Stig Tøfting gerne gøre noget for sin første fodboldklub.

Derfor er der nu en håndsrækning på vej til ASA i form af fodboldudstyr fra hummel og et større kontantbeløb til støtte for ASA’s ungdomsarbejde.

ASA har selv ønsket sig varme fodboldjakker til piger og drenge i de yngste årgange fra U7 til U10. Så de bliver snart afleveret til ASA - sammen med en check på måske op til 30.000, der er samlet ind i forbindelse med Legendernes Dag.

Midlerne stammer fra en padelkamp som Stig Tøfting satte på højkant på en velgørenheds-auktion inden kampen og så salget af trøje nr. 9 fra kampen mod Vejle på Legendernes Dag.

En signeret udgave med autografer fra både anfører Patrick Mortensen og Stig Tøfting, er i øjeblikket på auktion frem til weekenden. Men da alene padelkampen indbragte 22.000 kr. kan ASA altså nu se frem til et flot tilskud til ungdomsarbejdet. Og måske vi rammer 30.000 inden den nye auktion er overstået. Man kan byde på trøjen frem til ugens udgang lige her >>>

Når de sidste midler er på plads, vil Årets Legende, Stig Tøfting besøge ASA for at overrække den kontante støtte og fodboldjakkerne fra AGF og hummel til hans barndomsklub for enden af Stadion Alle.