NORDSJÆLLAND VENTER PÅ SØNDAG

07.04.2022 10:00

Søndagen er i sigte og dermed en kamp på udebane mod FC Nordsjælland.

Vi nærmer os næste kamp i 3F Superligaen, når vi på søndag møder FC Nordsjælland på Right To Dream Park i Farum. Kampen spilles kl. 14 og man finder billetter her, hvis man kommer på stadion og bakker holdet op. FC Nordsjælland har netop sat prisen til 50 kr. pr billet. Køb dem her >>>

Det er runde 24 i 3F Superligaen og vores anden kamp i slutspillet. Vi kommer ind til kampen som ubesejret siden vores seneste møde med netop FC Nordsjælland den 7. marts, hvor nordsjællænderne vandt i Aarhus. Siden er det blevet til tre uafgjorte kampe - senest i søndags, hvor vi spillede 0-0 hjemme mod Vejle Boldklub i en kamp, hvor vi bøvlede med at finde målet.

Det er nu ikke noget, der har præget hele 2022, hvor vi har scoret tredje-flest mål i 3F Superligaen - lige bag Silkeborg IF og FC Københavns 10 mål. Søndag skal vi se om vi kan finde tilbage til nettet.

Og historisk set er der måske en god mulighed for det, da vi aldrig har spillet tre kampe i træk i Farum uden at score - og det formåede vi ikke i de to seneste kampe på Right To Dream Park, der er endt 2-0 og 0-0.

Apropos mål, så har vores anfører, Patrick Mortensen et normalt godt tag på FC Nordsjælland, som han har scoret mod fem gange siden han kom til AGF. Dermed er han den angriber i ligaen, der har de seneste tre år har scoret flest mål mod FC Nordsjælland.

Værterne tabte i deres seneste kamp 2-1 til OB og er nr. 4 i kval-spillet med 21 point - seks point op til os på andenpladsen med 27 point. Det’ nu ikke fordi vi ikke har haft vores bøvl med FCN i denne sæson, hvor de som nævnt vandt i Aarhus og vi spillede uafgjort i det seneste møde i Farum tilbage i begyndelsen af sæsonen.

Men søndag får vi chancen for revanche og for at tage sejren over FC Nordsjælland, når vi tørner sammen kl. 14 på Right To Dream Park.

Tag med til fodbold i Farum. Billetter til kun en 50'er her >>>