BYENS HOLD - BYENS MUSIK: AGF PRÆSENTERER MORGENDAGENS HIT PÅ CERES PARK

06.04.2022 09:29

I samarbejde med Music City Aarhus 2022 og GrimFest præsenterer vi nu fremtidens nye århusianske bands før AGF's hjemmekampe i resten af foråret.

I foråret kan man få en ny musikalsk oplevelse inden AGF spiller sine hjemmekampe i Ceres Park.

I et nyt projekt ved navn; Byens Hold - Byens Musik vil AGF nemlig præsentere fire upcoming artister fra den aarhusianske musikscene. Det sker på en scene i AL Bank Fanzonen inden AGF’s kommende hjemmekampe.

Byens Hold - Byens Musik kulminerer med en koncert til sommer på GrimFest, hvor et af de fire deltagende bands vil optræde - udvalgt af GrimFest selv.

Også Music City Aarhus 2022 bakker op om projektet med støtte, og koncerterne kommer til at indgå i Music City Aarhus 2022 officielle program for det store musikby-år.

- Music City Aarhus 2022 handler om at fejre byens musik og styrke musiklivet i byen. Og det er i den forbindelse en rigtig god ide at forbinde byens hold med musikken. Der har i mange år været en stærk forbindelse mellem det århusianske musikmiljø og AGF. Så vi er glade for at støtte projektet og ser frem til at se det folde sig ud som en del af Musik City Aarhus 2022, siger Jesper Mardahl, der sekretariatsleder ved Music City Aarhus 2022.

Vækstlaget kommer på Ceres Park
En af initiativtagerne til Music City Aarhus 2022, John Fogde, er også involveret i Byens Hold - Byens Musik. Fogde - der nu er chef for Lydens By i Struer - fungerer som kunstnerisk konsulent på projektet. Han har således bidraget i udvælgelsen af de artister, der kommer til at optræde på scenen ved Ceres Park.

- Vi ønsker at præsentere artister med stor diversitet, som viser mangfoldigheden i det lokale musikmiljø. Vores ambition er at præsentere den højeste kvalitet fra vækstlaget, og måske endda nogen af dem, der kan blive det næste store navn. Her får de muligheden for at komme ud til et stort og anderledes publikum end de er vant til på de små spillesteder, siger John Fogde.

Første gang man vil kunne opleve Byens Hold - Byens Musik bliver ved AGF’s kamp mod Viborg FF den 14. april, hvor In Caravans går på scenen som det første bands i en serie af fire koncerter.

Derefter kommer der til at være lokalt live-musik inden AGF’s resterende hjemmekampe i 3F Superligaen i foråret - og så kulminerer det hele altså med en koncert på GrimFest i august 2022.

- Alle der holder af byens musik, er på hold sammen. Og det her er en fremragende måde, hvor på vi kan blive inspireret og samtidig få et fedt nyt band ud til os til at optræde til sommer. Vi glæder os til at følge koncerterne og til at finde ud af, hvem vi skal sige velkommen til, når den næste GrimFest går i gang til august, siger Aage Stokholm, arrangør af GrimFest.

Koncerterne i AL Bank Fanzonen er gratis og åbne for alle - uanset om man skal til fodbold bagefter. Udover støtten fra Music City Aarhus 2022 er Byens Hold - Byens Musik også støttet af Kulturarrangementspuljen i Aarhus Kommune.

Det samle program for Byens Hold - Byens Musik er:

In Caravans - Torsdag den 14. april

KOM VI LØBER - Søndag den 24. april

Little Winter - Søndag den 8. maj

Josva - Lørdag den 21. maj