Kvindefodboldsponsor

OM AGF KVINDEFODBOLD

AGF Kvindefodbold er et nyt samarbejde fra 2020 mellem AGF og to af Jyllands største klubber på medlemssiden – IF Lyseng og VSK Aarhus.

Vi vil fastholde og udvikle talenterne i Aarhus til både U- og A-landshold. Det gør vi ved at sikre stærk sammenhængskraft, og det kræver hele byens opbakning.

Med AGF Kvindefodbold skabes der et pejlemærke for de mange piger i Aarhus og Østjylland, som har drømme om at blive en del af et stærkt talent- og elitemiljø, der vil være stærkest på både sportslige og organisatoriske parametre.

Vores ambition er i fællesskab at løfte betingelserne for pige- og kvindefodbolden i Aarhus til et nyt niveau og spille med om medaljer hvert år. Det gør vi ved at skabe spillerudvikling med national og international klasse.

Vi vil skabe Danmarks bedste udviklingsmiljø for kvindelige elitefodboldspillere med fokus på kvalitet og vindermentalitet.

Kontakt AGF’s salgsafdeling for at få en skræddersyet sponsorpakke, der passer netop til din virksomhed og dens behov.

✔ Fodbold er den største idrætsgren for piger i alderen 13-18 år ✔ Tilskuerfremgang i Gjensidige Kvindeligaen på 63 % det første år ✔ Gjensidige Kvindeligaen har øget fanskaren fra 11 % til 17 % på en halv sæson ✔Gjensidige Kvindeligaen har prædikat som den mest værdifulde Kvindeliga hos danskerne ✔ Gjensidige Kvindeligaen har ambitioner om at blive den største kommercielle liga for kvindeelitesport i Danmark og den 5. største i Europa. *Kilde: DBU Ligakontoret statistikpartnere

SPONSORCASES

AGF x Østjysk Vinforsyning: 44 virksomhedsleads og +2.000 solgte gaveæsker

Hør Thomas Sivholm fra Østjysk Vinforsyning sætte ord på partnerskabet med AGF og på udbyttet af kampsponsoratet, som førte til 44 virksomhedsleads og +2.000 solgte gaveæsker

SPONSORCASE: ØSTJYSK VINFORSYNING

AGF x Lendo: Billigste konverteringsmedie

Læs hvordan AGF, via digitale og analoge kampagner, har bidraget til flere konverteringer og et øget brandskendskab for Lendo.

SPONSORCASE: LENDO