TRE KLUBBER I SPIL TIL ÅRETS SAMARBEJDSKLUB

11.09.2024 12:26

Søndag er det Samarbejdsklubbernes Dag, hvor vi fejrer vores næsten 60 samarbejdsklubber og det stærke fællesskab vi har om fodbolden. 

Som altid skal vi til Samarbejdsklubbernes Dag kåre Årets Samarbejdsklub, som sker i samarbejde med PR electronics. 

I år er tre klubber nomineret. Det er:

Søften GF, der er vokset med 150 børnemedlemmer seneste tre år, hvilket betyder, at hver anden husstand i Søften har et medlem i Søften GF Fodbold.
Derudover har Søften GF har indgået et samarbejde med HOG Hinnerup og Grundfør UI på de årgange, hvor det kan være svært at stille nok til kampe - det betyder, at spillerne bliver længere i deres moderklub.

I Søften GF er der også stort fokus på at uddanne egne trænere. Søften GF har således haft 16 trænere igennem en træneruddannelse de sidste halvandet år. 
 
Brabrand IF er også vokset. Her med over 100nye børnespillere fra 2023 til 2024 - den flotte udvikling skyldes blandt andet en stor vækst af pigespillere. Brabrand IF er også blevet DBU børneklub og har ansat en ungdomskonsulent. Derudover har Brabrand IF startet projektet; "Fantastisk Fodboldstart, som er et nyt tiltag for de yngste.
 
Kolt-Hasselager IF har som de to andre nominerede klubber også haft en stor medlemstilgang og en særlig indsats omkring pigefodbold, hvilket betyder, at klubben nu har over 100 pigemedlemmer. Derudover har Kolt-Hasselager IF også haft fokus på en række flotte tiltag, som ung-trænere på U5-U14 drenge og pigehold og en børneudviklingstræner fast tilknyttet.

Udover Årets Samarbejdsklub kårer vi også Årets Frivillig i samarbejde med Craft. Det er en pris, som påskønner den frivillige indsats i klubberne.

Priserne uddeles kort inden kampstart på søndagens kamp kl. 14.