SKARPHEDEN SKAL MED TIL LYNGBY 

20.09.2024 13:49

Søndag nærmer sig - og dermed en ny kamp mod Lyngby Boldklub.

Søndag kl. 16 gælder det næste runde i 3F Superligaen, når vi gæster Lyngby Stadion. Her kan holdet se frem til et meget velbesøgt udebaneafsnit, hvor der fredag middag var over 1.500 billetter ude. 

Og de mange fremmødte århusianere kan glæde sig til at se et sultent AGF-hold, som vil forsøge at finde tilbage til skarpheden fra sæsonens indledning efter det blev 1-1 i seneste runde hjemme mod Silkeborg IF. 

- Vi skal fastholde det, vi har gjort godt i de sidste mange kampe, men være lidt mere skarpe i den sidste aflevering og afslutning end mod Silkeborg. Så vi skal ha’ skarpheden med og tager til Lyngby for at få en ny sejr, sagde Mikael Anderson ovenpå søndagens lokalopgør. Her fik Kristian Arnstad sin debut på midtbanen og nordmanden ser frem til en ny mulighed for spilletid i hvidt på søndag. 

- Jeg er rigtig glad for at have spillet min første kamp for AGF - det var en stor oplevelse, at få min debut i søndags. Nu glæder jeg mig til den næste kamp, hvis jeg bliver udtaget til truppen. Vi har gjort det godt på det sidste, så jeg håber, vi kan fortsætte de gode takter og forhåbentligt tage tre point, lød det fra Arnstad til pressen efter torsdagens træning.

Pres bliver vigtigt 

Cheftræner Uwe Rösler har endnu til gode at tabe til Lyngby, som han har en fin statistisk i mod i sin tid i AGF. Skal den fortsætte på søndag, handler det blandt andet om højt tempo og et godt AGF-pres.



- Det bliver en ny svær kamp, for det bliver ofte nogen hårde fysiske kampe mod Lyngby, der er dygtige til at få bolden ind i modstandernes felt. Vi er nødt til at spille i vores tempo og komme højt op på banen, lyder det fra cheftræner Uwe Rösler, som har stor respekt for søndagens modstander. 



- Alle kampe mod dem de sidste par år har været tætte, så vi skal være dygtige til at få den over på vores side. Lyngby ville nok gerne have haft flere point end de har nu, og de er knivskarpe. Så vi er nødt til at slås for det og derefter finde vores spil. 



Der er kampstart søndag kl. 16 foran mange fans fra Aarhus. Men der er stadig plads til flere. Mangler man billet, så tryk på knappen herunder.