MASSIV ÅRHUSIANSK OPBAKNING TIL SØNDAGENS UDEKAMP 

20.09.2024 09:13

Rigtig mange AGF'ere tager turen til Lyngby på søndag.

Der venter gutterne på Superliga-holdet en stor opbakning på søndag, når vi spiller på udebane mod Lyngby Boldklub i 3F Superligaens runde 9.

Ja, ikke bare stor. Interessen for at være med på udebaneafsnittet er nærmest overvældende.



Vi er stadig mere end 48 timer fra kampstart søndag den 22.9 kl. 16. Alligevel er der allerede nu over 1.500 billetter ude til Lyngby Stadions store udebaneafsnit, hvor der heldigvis er god plads til medrejsende fans. 

Bag målet er der således plads til 2.500, mens der på langsiden - hvor det primære stemningsafsnit bliver - er plads til 500.



Så hvis man kommer - for eksempel en familie, er tribunen bag målet et rigtig fint sted at være, mens stemningsafsnittet på langsiden - der er lige ved siden af endetribunen - mere er for de meget aktive fans. Fordeling af publikum sker ved ankomst.



De mange fans kan glæde sig til en smuk septemberdag i Kongens Lyngby med tørvejr, sol og tyve grader. Perfekte forhold til at bakke gutterne op i jagten på vores tredje udebanesejr i denne sæson indtil nu. 



Med den store interesse, som der har været hele ugen, håber vi på op mod 2.000 AGF’ere på plads på Lyngby Stadion på søndag.

Blot for at illustrere, hvor mange det er, har de to klubber 12 gange tidligere i historien mødt hinanden foran færre tilskuere på hele Lyngby Stadion. 



Så en stor eftermiddag venter i Lyngby søndag. Mangler man stadig billet, så tryk på knappen herunder.