LOKALOPGØR I POKALEN ONSDAG: NYT MØDE MED VSK AARHUS VENTER

24.09.2024 06:53

Lokalopgør mod VSK Aarhus er første kamp for AGF i denne sæsons Oddset Pokalen.

3. runde af Oddset Pokalturneringen sparkes i gang på onsdag, hvor naboerne fra VSK Aarhus byder os velkommen i Ceres Park, hvor vi i dagens anledning møder op som udebanehold.

Der bliver nok ikke et mere lokalt opgør i nuværende sæson, og ikke nok med, at vi deler en del af byen med VSK Aarhus, så er det også en af vores tætte samarbejdsklubber.

Så det bliver en fed kamp for begge klubber, når der er videre avancement i Oddset Pokalturneringen på spil. 

VSK Aarhus har allerede spillet to runder af dette års Pokalturnering. I første runde mødte de Odder IGF, hvor vandt de 2-0, og i 2. runde stødte de ind i et andet lokalt hold - nemlig Aarhus Fremad, hvor VSK Aarhus endte med at vinde 2-1.

Nu står den på 3. runde, og det er her vi træder ind i turneringen. Det er dog ikke første gang, vi skal stå over for VSK Aarhus i pokalen. 

Tilbage i 2019 mødtes de to klubber i 3. runde af Oddset Pokalen. Det bød på en kamp der endte 1-1, og afgørelsen faldt derfor først efter forlænget spilletid, hvor Alexander Munksgaard og Patrick Mortensen kunne score til henholdsvis 2-1 og 3-1.

To år forinden - i 2017 - var det første gang AGF mødte VSK Aarhus i Pokalturneringen - denne gang var det i 2. runde.

Kampen den gang endte 4-1 til AGF, hvor blandt andet Mustapha Bundu kom på måltavlen to gange. Den første kamp i 2017 fandt også sted i Ceres Park med AGF som udehold - ligesom kampen i morgen, mens kampen i 2019 blev spillet på Vejlby Stadion. 

Få et gensyn med de to kampe her >>>

Sidste år var vi i 3. runde af Oddset Pokalen en tur til Falster, hvor vi vandt 1-0 over Nykøbing FC. Det er altså en lidt anderledes udebanetur denne gang, når vi er ude - hjemme. 

Set hen over de seneste ti år har vi vundet otte ud af de seneste ti 3. runde kampe i pokalen, hvor vi altså senest mødte VSK Aarhus i en 3. runde i 2019. 

VSK Aarhus spiller til dagligt i 3. division og har også gang i et travlt kampprogram. I søndags var de en tur i Holstebro, hvor de spillede uafgjort, og det efterlader dem på en femteplads i rækken.

VSK har spillet otte kampe i indeværende sæson, og det er blevet til fire sejre, en enkelt uafgjort og tre nederlag.

I 3F Superligaen er vi ubesejret på Ceres Park siden den 16. maj og har ikke tabt i de seneste syv kampe. 

Nu gælder det altså Oddset Pokalen og et spændende lokalopgør mod VSK Aarhus. 

Kampen spilles onsdag den 25. september klokken 17 på Ceres Park, og det er VSK Aarhus, der i denne omgang har Ceres Park som hjemmebane. Billetter kan findes via knappen herunder. 

Læs mere om VSK Aarhus og AGF lige her >>>