AGF KVINDEFODBOLD BYDER VELKOMMEN TIL CHILLFACTOR

10.09.2024 08:03

Eksperter i CRYO-terapi er ny partner i AGF.

AGF Kvindefodbolds spillere har nu et redskab mere i den fysiske værktøjskasse efter vi har indgået et samarbejde med Chillfactor, der indtræder som ny bronzepartner hos AGF’s kvinder.

Med udgangspunkt i klinikken på Dagmar Petersens Gade på Aarhus Ø tilbyder Chillfactor såkaldt CRYO-terapi (kuldebehandlinger) til århusianerne og nu altså også til spillerne i Gjensidig Kvindeliga-truppen, som allerede var flittige kunder hos Chillfactor i Aarhus gennem hele sidste sæson.

- Vi tilbyder et værktøj som AGF Kvindefodbold allerede har stor glæde af i forhold til restitution og til heling efter skader, og vi ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med AGF og tilbyde vores ekspertise inden for CRYO-terapi, siger Jesper Steiness som er ejer af chillfactor i Aarhus, der også tilbyder behandlinger til private i klinikken og som bruger den nyeste og mest avancerede teknologi udviklet af CTN i Finland.

Fordele med kulde
CRYO-terapi er videnskaben om at udsætte kroppen for ekstreme minusgrader for at stimulere fysiske og mentale sundhedsmæssige fordele. Man udsætter kroppen kortvarigt for et termisk chok. Toksiner og affaldsstoffer filtreres fra, og man forstærker kroppens egen evne til at forny og regenerere sig selv. CRYO-terapi har mange forskellige gavnlige fordele. Det styrker for eksempel blodcirkulationen og reducerer inflammation i hele kroppen.

CRYO-behandlinger øger også niveauet af endorfiner, som kan løfte humøret, reducere stress og forbedre søvn. Mange sportsfolk bruger CRYO-terapi for at forbedre restitution og til heling efter skader.

Og altså nu også AGF Kvindefodbold. Velkommen til Chillfactor i AGF-familien. 

Hvad er CRYO-terapi og hvilke fordele har det?
Når kroppen udsættes for hurtig og kontrolleret nedkøling, oplever cellerne det som et såkaldt termisk chok. Kroppen reagerer ved at begynde en naturlig helingsproces, som kan gavne kroppen på forskellige måder.
•    Termisk chok opstår ved hurtig og kontrolleret nedkøling.
•    Kroppen aktiverer en naturlig helingsproces som reaktion.
•    Bedre vævsheling og smertelindring.

Se mere her om Chilfactor her >>>