VÆRD AT VIDE INDEN LEGENDERNES DAG

21.10.2024 06:25

Snart spiller vi hjemme igen, når det mandag aften er klassiker - og legendetid i Ceres Park.

Nedtællingen er godt i gang til en ny omgang fællesskab og fodbold i Ceres Park, når Brøndby IF kommer på besøg til Legendernes Dag i Ceres Park, hvor der er kampstart mandag kl. 19. 

Der er stor interesse for kampen, så endnu en gang kan vi se frem til en velbesøgt hjemmebane. Med så mange mennesker i Kongelunden, opfordrer vi til at man kommer i god tid, hvis man har mulighed for det. 

DMI varsler behagelige efterårstemperaturer og godt vejr i Kongelunden. 

Vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 16, så kom tidligt i skoven og nyd samværet og fællesskabet inden kampen.



AL Bank Fanzonen byder på aktiviteter for store og små, og der er mulighed for at få både vådt og tørt inden kampen. 



Tjek også de gode kamptilbud i AGF Fanshoppen, hvor man kan købe den nye Legendetrøje, som hylder Årets Legende 2024, Jørgen Olesen. AGF Fanshoppen åbner allerede kl. 13 på kampdagen.

Efter AL Bank Fanzonen har åbnet kl. 16, åbner portene til Ceres Park 17.45. Ca. 18.10 kommer vores målmænd på banen for at varme op og ca. 18.20 kan man så hilse på resten af spillerne, når de løber på banen til opvarmning. 



Kort inden kampen synger vi som altid Malaga sammen. Lige inden kick-off mindes vi nyligt afdøde Kjeld Holm og den tidligere spiller Kim Ziegler. 

Det er som altid en god ide, at orientere sig i trafikken inden turen går til Kongelunden og eventuelt tage bussen eller spadsere til kamp i det gode efterårsvejr. 



Kommer man i bil, så bemærk, at der mandag er parkering på Jysk Væddeløbsbane, som åbner kl. 16. Man kan på forhånd købe en parkeringsbillet her. 

Man kan her se yderlig information om parkering og trafik til kampen.



Har man sin billet på sin telefon, så sørg for, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind. Og apropos telefon, så husk at få hentet AGF-appen, hvis man stadig mangler den. Her kan man kl. 18 høre cheftræner Uwe Rösler fortælle om dagens startopstilling.

Ved dagens kamp hylder og mindes vi Årets Legende 2024, Jørgen Olesen. Spillerne optræder derfor i den særlige legendetrøje og i pausen kommer AGF's Legendekorps på banen. Gi' de tidligere spillere en stor hånd!

Vi glæder os til at se mange glade AGF'ere til storkamp i Ceres Park. Kom gerne i god tid, så vi kan få alle ind og på plads til kampstart. 

Rigtig god kamp og på gensyn til fodbold og fællesskab på Legendernes Dag mandag aften.