NY LEGENDETRØJE HYLDER JØRGEN OLESEN 

15.10.2024 10:04

Ny trøje hylder AGF-ikon.

AGF og Craft er stolte af at præsentere Årets Legende-trøje 2024 som er en hyldest til Årets Legende, Jørgen Olesen. 

Trøjen kan fra i dag købes af alle sæsonkortholdere/billetabonnenter i AGF, samt AGF Play+ kunder. Den er kun tilgængelig online og man skal logge in på shop.agf.dk for at få adgang til et tidligt køb af trøjen.

Det gør man her >>>

Den 18. oktober kl. 13 frigives trøjen så i almindeligt salg - både online og i AGF Fanshoppen på Ceres Park. Bemærk at trøjen udkommer i et begrænset antal. 

For første gang er Årets Legende-trøje produceret af Craft, som har designet en trøje med stor inspiration fra Jørgen Olesens storhedstid i AGF i 1950’erne og 1960’erne. 

Blandt andet er inspirationen til designet hentet fra nogen af de trøjer, hvor AGF og Olesen vandt pokaler og danske mesterskaber. Blandt andet den umiskendelige krave som var standard for fodboldtrøjer for den tid. AGF’s legende-logo pryder også trøjen og lige under finder man Jørgen Olesens navn i guld. 

På ryggen af trøjen finder man nummer seks for Jørgen Olesens nummer, ligesom hans bedrifter som spiller er påført på trøjen, hvor AGF’s partnere; Ceres, Arbejdernes Landsbank og Mybanks logo’er påført i matchende mørkeblå farve. 

- Det er en stor ære, at vi kan være med til at hylde Jørgen Olesen, som havde en imponerende karriere i AGF og på det danske landshold. Den nye trøje er også en hyldest til fortidens bedrifter og til de spillere, som har været med til at forme AGF, hvor Jørgen Olesen er en af dem man husker bedst og som har vundet mest.

- Vi håber, at spillere og fans bliver glade for trøjen og vil bære den som det den er tænkt - en hyldest til en stor AGF’er, siger Daniel Nielsen, Head of marketing i Craft. 

Spillerne komme også til at spille kampen på Legendernes Dag mod Brøndby iført legende-trøjen som en hyldest til Jørgen Olesen og hans store bedrifter. 

Se trøjen nu via knappen herunder. Og køb den, når trøjen frigives fra den 18. oktober.