LARS FOURNAIS OM KJELD HOLM: EN FANTASTISK VEN AF AGF

03.10.2024 15:11

AGF ærer Kjeld Holm med sørgebind på søndag og en markering til den kommende hjemmekamp.

Onsdag kom meddelelsen om, at AGF-ambassadør og tidligere biskop i Aarhus, Kjeld Holm er død. 

En trist nyhed, der blev markeret med flaget på halvt på Fredensvang, hvor bestyrelsesformand i AGF A/S, Lars Fournais blev interviewet af medier, som ville høre om Kjeld Holm og hans store engagement i AGF. 



-  Det er meget trist, at Kjeld ikke er her mere. Han var en fantastisk ven af AGF og også en personlig ven af mig og min familie. Han viede min yngste datter i Aarhus Domkirke og holdt en pragtfuld tale.

- Så han har ikke bare haft stor betydning for vores klub, men også for mig personligt. Så det er en trist dag og et stort savn, siger Lars Fournais, som husker Kjeld Holm som de fleste - der havde den glæde at kende ham - gør i de her dage. 



- Der er rigtig mange århusianere, som havde en relation til ham. Han var kendt og afholdt af mange i byen. Og vi vil huske ham, som et klogt og vidende menneske, men også som en meget humoristisk mand med en stor folkelighed og som en mand, der var nede på jorden og et meget behageligt selskab. 



- Og så husker vi ham i AGF jo særligt for hans store engagement i klubben, hvor han var AGF-ambassadør gennem mange år. Han havde en stor kærlighed til AGF og et aldrig svigtende engagement i klubben. Han fulgte os i over 50 år og svigtede aldrig i sin opbakning - heller ikke, når der var nedture på og udenfor banen. Han kom på Ceres Park så længe han kunne og holdt altid fast i sin kærlighed til klubben, der fyldte meget for ham. 



- Han var også AGF-ambassadør i gennem mange år og har været en gennemgående figur i vores ambassadørkorps. Og han var altid en god ambassadør og talsmand for AGF, og var med til at bringe AGF på landkortet på en god måde, fortæller Lars Fournais, som holdt af, at få en snak med Kjeld Holm efter kampene på Ceres Park. 



- Kjeld var en historiebærer, og han var med til at holde vores historie i live. Han var god til at huske de store kampe og kunne mange fortællinger og anekdoter fra sit liv med AGF.

- Det var altid en fornøjelse at snakke fodbold med ham, når vi mødtes til AGF’s kampe eller i andre sammenhænge. Han havde en stor og smittende glæde for fodbold og især for AGF. 

Klubben fyldte meget hos Kjeld, og han fyldte meget hos os. Vi kommer til at savne ham, siger Lars Fournais. 


AGF mindes Kjeld Holm ved, at herrespillerne bærer sørgebind i vores kommende Superliga-kamp på søndag i Viborg, mens vi også vil markere Kjeld Holms død ved den næstkommende hjemmekamp den 21. oktober.