TRØJER TIL TELEFON: INDSAMLING TIL BØRNS VILKÅR FORTSÆTTER

24.03.2024 18:50

Signeret børnetrøjer på auktion til støtte for Børns Vilkår og BørneTelefonen.

Vi kunne i sidste uge fortælle om et nyt samarbejde med Børns Vilkår, som startede i søndags. Her spillede både herre- og kvinderne kampe. Først kvinderne i Køge og derefter herrerne i Ceres Park. 

I begge kampe bar anførerne et anførerbind med en hilsen til Børns Vilkår og som et symbol på vores samarbejde.

I forbindelse med kampen i Aarhus startede vi også en indsamling til Børns Vilkår som havde national indsamlingsdag i søndags. 

Inden kampen kunne man også høre hjemmeholdets startopstilling læst op af to børn og i det hele taget var det en dag i børnenes tegn, som også kunne få en sejr at gå hjem på efter en god søndag. 

Trøjer for den gode sag
Vi samler fortsat ind på mobile pay: 855362.

Og med to signerede børnetrøjer, der nu er sat til salg på en auktion. Her går alle indtægter til Børns Vilkår arbejde med BørneTelefonen.

Find auktionen her.

BørneTelefonen hjælper børn, der er blevet svigtet af voksne eller på anden måde har ondt i livet. Alene i Aarhus var der sidste år over 10.000 rådgivningssamtaler gennem BørneTelefonen. 



- Det er en kurve som vi i AGF gerne vil være med til at knække og vi står side om side for at stoppe svigt af børn og unge i Danmark. Derfor er vi glade for at kunne bakke op om Børns Vilkår, siger bæredygtigheds-ansvarlig i AGF, Sine Hausner om det nye samarbejde med Børns Vilkår, som også blev markeret ved, at frivillige fra Børns Vilkår var inviteret med til kampen i søndags. 

Læs mere om samarbejdet her. 

Og her kan man besøge og støtte Børns Vilkår.

Og byd på trøjerne her