TRØJER GAV DONATION TIL PSYKIATRIFONDEN

12.03.2024 07:16

10.000 kr. på vej til Psykiatrifonden.

Da vi markerede vores samarbejde med Psykiatrifonden ved en hjemmekamp i sidste måned, spillede to af vores spillere med et særlig tryk på ryggen af deres kamptrøje. Det drejede sig om Patrick Mortensen og Felix Beijmos kamptrøjer, som havde et anderledes tryk på ryggen.

Som en symbolsk støtte til mennesker med psykiske sygdomme var spillernes navne nemlig skrevet med hvidt på den hvide ryg. Og symboliserede dermed det usynlige ved psykisk sygdom og mental lidelse - man kan ikke se den særlig godt, men den er der. 


Patrick og Felix er AGF’s ambassadører for samarbejdet med Psykiatrifonden og de to ”match worn” trøjer blev efter kampen sat på auktion til fordel for Psykiatrifonden. 

Og de har nu indbragt næsten 10.000 kr. til Psykiatrifondens arbejde. Mere præcist 9.958 kr. er der rejst via de to trøjer som nu går til arbejdet i den private humanitær organisation.

Psykiatrifondens hovedformål er at nedbryde fordomme og tabuer om psykisk sygdom, rådgive og vejlede pårørende, samt sætte psykisk sygdom på dagsorden.