STØT PSYKIATRIFONDEN MED SÆRLIG KAMPTRØJE 

04.03.2024 09:00

Trøjer med "usynlige" navne nu på auktion.

Da vi i søndags spillede hjemme i Ceres Park optrådte to af vores spillere med et særlig tryk på ryggen af deres kamptrøje. De trøjer kan nu blive dine efter de er kommet på auktion til fordel for Psykiatrifonden.

Det drejer sig om Patrick Mortensen og Felix Beijmos kamptrøjer, som havde et anderledes tryk på ryggen. Som en symbolsk støtte til mennesker med psykiske sygdomme var spillernes navne nemlig skrevet med hvidt på den hvide ryg. Og symboliserede dermed det usynlige ved psykisk sygdom og mental lidelse - man kan ikke se den særlig godt, men den er der. Patrick og Felix er AGF’s ambassadører for samarbejdet med Psykiatrifonden og de to ”match worn” trøjer sættes nu på auktion, hvor alle indtægter ubeskåret går til Psykiatrifondens arbejde. Så benyt muligheden for både at få et unikt kamp-minde fra AGF og støt samtidig et godt formål.

Find auktionen her

Psykiatrifonden er en privat humanitær, sygdomsbekæmpende organisation. Psykiatrifondens hovedformål er at nedbryde fordomme og tabuer om psykisk sygdom, rådgive og vejlede pårørende, samt sætte psykisk sygdom på dagsorden.


Se mere om vores samarbejde her.