SØNDAGEN NÆRMER SIG: VI SES I CERES PARK 

14.03.2024 18:43

På søndag lukker vi superligaens grundspil hjemme mod Hvidovre IF. Kom og være med.

På en god dag dufter det nu efterhånden lidt af forår i Kongelunden og lyset er ved at vende tilbage over Aarhus. Og søndag den 17. marts er der fodbold i Ceres Park igen. 

Hvidovre IF kommer på besøg til den sidste kamp i grundspillet i 3F Superligaen. Kampen spilles kl. 17 - i øvrigt samtidig med alle de andre kampe i den runde. Derfor spiller vi naturligvis også DONG! på søndag, hvor vi holder øje med alle rundens kampe. 

AL Bank Fanzonen åbner på søndag kl. 15.00 med hyggelig opvarmning til kampen. Det er også her AGF Fanshoppen åbner, hvis man skal ha’ sig et nyt halstørklæde eller en ny hættetrøje til de kolde martsaftener.

Portene til Ceres Park åbner på søndag kl. 15.45 og så er der ellers kampstart kl. 17.00, hvor det gælder om at jagten årets første hjemmesejr. 

Vi har sikret os en plads i mesterskabsspillet og skal nu ud og jagte point i jagten på toppen af 3F Superligaen. 

Seneste kamp mod Hvidovre IF endte med en århusiansk 2-0 sejr på udebane. Men nu gælder det altså hjemmebanen på søndag, hvor vi kan forvente pænt vejr med mulighed for lidt sol frem mod kampstart. 



Man finder billetter lige her og i den nye AGF app, som vi i øvrigt kan anbefale, at man henter inden kampen. Så får man både sine billetter ét sted og ikke mindst adgang til en masse spændende indhold. 

På gensyn på søndag i Ceres Park.