MORTENSEN EFTER SEJR: - VI ER KUN HALVVEJS

29.03.2024 17:46

En sejr i første pokal-semifinale er kun første del af arbejdet.

Med en 3-2 sejr i Farum over FC Nordsjælland fredag eftermiddag, skabte vi os selv et fint udgangspunkt inden returkampen i Aarhus den 11. april.

I et til tider hæsblæsende opgør kom Gift Links, Tobias Bech og Frederik Tingager på tavlen, og vi kunne altså rejse hjem mod Jylland med en sejr i bussen. 



Men det var blot første stik i af to i pokalsemifinalerne, som jo afgøres over to kampe. Og vi har i de senere år bøvlet en del med FCN i Aarhus, så arbejdet skal gøres færdigt om små 14 dage.
 
- Vi er kun halvvejs i dag og vi ved, at der venter en mindst lige så svær kamp som i dag, når vi skal spille returopgør. Men vi stærke på vores standard-situationer og er det igen i dag, hvor Bailey også redder os et par gange. Så en god sejr, som vi kan tage med videre, lød det efter kampen fra Patrick Mortensen, som maner til ydmyghed og hårdt arbejde frem mod returkampen.



- Der venter os nu et par svære opgaver i Superligaen, som vi også skal klare os godt i, og vi skal være ydmyge og holde benene på jorden. Vi vil alle gerne i den finale, men vi er kun halvvejs og det skal vi huske, sagde Patrick Mortensen. 

Billetsalget til returopgøret er i gang. Husk, at man som sæsonkort/abonnent ikke har adgang til kampen på sit abonnement, men skal ha’ en billet. Find billetterne her, hvor der er også billetter til mandagens udekampe i Silkeborg.