LOKALOPGØR OVEN PÅ SIKRING AF TOP SEKS

08.03.2024 11:17

Søndag tager vi til Søhøjlandet i den første kamp efter vi sikrede os en plads i mesterskabsspillet. Det skal give os et godt rygstød i jagten på en sejr.

Søndag kl. 14 gælder det den sidste udekamp i grundspillet i denne sæsons 3F Superliga, når vi spiller lokalopgør mod Silkeborg IF på JYSK park. 



Efter top seks blev sikret i sidste uge, er vi på jagt efter årets første sejr efter to uafgjorte og et nederlag i de første tre kampe i 2024. Pladsen i mesterskabsspillet skal bruges som afsæt til vinde igen. 



- Vi trænger til at finde en rytme, hvor vi vinder en fodboldkamp og også vinder den næste. Med top seks i banken er jeg sikker på, at det bliver som sidste år, hvor vi kunne bygge videre på det.

- Den gang havde vi også vores udfordringer, men spillede godt, da vi havde kvalificeret os til top seks - det skal vi gøre igen. Sænke skuldrene lidt og slippe håndbremsen, lød det fra Mikkel Duelund efter søndagens 1-1 mod OB i Aarhus.


Nu gælder det så en udekamp i Silkeborg. Og i denne sæson har vi med blot et enkelt nederlag på farten, været ret så stærke væk fra Aarhus.

Det skal vi også være søndag, hvor der traditionelt altid bliver gang i den i lokalopgøret mod Silkeborg.



- Vi skal til Silkeborg og sætte en god præstation sammen, så vi kan få tre point med hjem. Det er der også gode muligheder for, hvis vi lever op til det, vi gerne vil. Og vi er sultne efter en sejr, så vi kan få gang i en god stime, sagde Patrick Mortensen til KSDH.dk efter torsdagens træning.



Netop Mortensen scorede et flot mål i seneste kamp mod Silkeborg IF tilbage i august i Aarhus, hvor han på en assist af Mikael Anderson stod bag det ene af vores to mål i den kamp som endte 2-2.

Nu ser anføreren frem til at komme i kamp med top seks som et godt rygstød.



- For vi skulle ikke bare nå top seks - vi skal endnu mere. Vi vil selvfølgelig stadigvæk gerne udvikle vores spil og være spildominerende, som vi var gode til i lange perioder af sidste sæson og det skal vi finde tilbage til - gerne allerede på søndag, lyder det fra Patrick Mortensen. 



Der er udsolgt på udebaneafsnittet på JYSK Park til på søndag. Kampen starter kl. 14 og kan følges på TV3 Sport/Viaplay eller på DR P4. 

Dyk ned i kampens tal her >>>