GLÆD DIG TIL MASSER AF NYT INDHOLD FRA AGF

16.03.2024 06:51

Man kan se frem til spændende nye programmer og sjovt indhold fra AGF Play+ i den kommende tid.

Vi kunne sidst på ugen løfte sløret for AGF’s nye app og dermed også for AGF Play og Play+ På grund af en ekstra ordinær stor interesse for appen, har nogen af vores abonnenter og brugere har haft udfordringer med at oprette sig korrekt og logge ind her i starten. Det beklager vi meget. Man kan her se en Q+A om appen. 

Allerede fra dag et på AGF Play+ kunne man glæde sig til nye programmer og velkendte klassikere. Det er på Play+, at man kommer tæt på klubben og de mennesker som udgør fællesskabet AGF.

I den første uge på Play+ man se frem til flere nye programmer:

Min dag med AGF 
Følg med, når vi inviterer en ung AGF-fan indenfor og bag kulisserne i klubben. I første afsnit af Min dag med AGF følger vi 11-årige Mattie Back Rasmussen som kommer i praktik hos vores chefholdleder på en kampdag på Ceres Park. 

Serien havde premiere i torsdags. 

Den sidste store kamp 
Ceres Park er nu under nedrivning. Nu kan du nyde et tilbageblik på en af de sidste store kampe på vores gamle hjemmebane i en ny film, som bringer os tilbage og tæt på den sidste kamp i sæsonen 22/23, der blev en af de helt store oplevelser på Ceres Park i de sidste mange år.



Filmen er en del af en tidskapsel, som bliver nedstøbt på vores nye hjemmebane. Men som Play+ kunde kan du nu altså få dette smukke og eksklusive tilbageblik på Den sidste store kamp. 

Filmen havde premiere torsdag den 14. marts. 


Gensyn
Det nostalgiske faste element på Play +, hvor vi hver torsdag tager en tur i tidsmaskinen tilbage til en kamp eller begivenhed fra klubbens rige historie. I første afsnit, der er er ude nu, tager vi en tur tilbage til den 19. oktober 1986, hvor vi sikrede os klubbens seneste mesterskab på Herfølge Stadion. 


Spørg os om alt 
I spørger - spillerne svarer. Det er her vi stiller jeres spørgsmål videre til både herre- og kvindespillerne i AGF. I første afsnit kan du få svar fra Frederik Brandhof og Mikael Anderson, der svarer på alt, når de bliver spurgt om alt. 

Se med fra fredag den 15. marts. 

Før kampen 

I Før kampen varmer vi hver fredag op til weekendens kampe med gæster og eksperter i studiet på Ceres Park. I premieren spår fodboldekspert Tommy Bechman om vores muligheder i mesterskabsspillet og i pokalturneringen. Magnus Knudsen er også med og så kigger vi frem mod forårspremieren for AGF Kvindefodbold og fortæller om et nyt samarbejde med Børns Vilkår.  



Se med hver fredag på Play+ Første gang fredag den 15. marts. 

JEG HAR! 

AGF har tre dygtige målmand. Under træningslejren i vinteropstarten satte de sig sammen med AGF Play og fortalte om deres rolle som målmænd og deres indbyrdes forhold, hvor de både er konkurrenter og holdkammerater. Mød Jonathan Hutters, Bailey Peacock-Farrell og Jesper Hansen i et spændende nyt interview på Play + 

Se med fra lørdag den 16. marts. 

Start 11 
På kampdage for Superligaen kan du besøge AGF Play+ en time før kampstart og få cheftræner Uwe Röslers tanker om kampens startopstilling. Første gang inden vi møder Hvidovre IF søndag den 17. marts. Se med og få indsigt i vores start 11’er. 

I de kommende uger kommer der mere spændende indhold i den AGF Play og Play+ 

Find AGF Play+ i den nye AGF-App, som kan hentes på App Store og Google Play. 
Og læs mere om appen og AGF Play og Play+ her.