GASTROMÈ OG AGF DÆKKER OP TIL NYT SAMARBEJDE

11.03.2024 11:15

Velkommen til Gastromé i AGF-familien.

AGF’s bedste herrehold spiller med en stjerne på brystet - lige over logo’et og hjertet. Stjernen symboliserer fem vundne danske mesterskab.

På Grenåvej i Aarhus ligger restauranten Gastromé, som også har en stjerne - nemlig en stjerne i Michelinguiden, der guider til god gastronomi over hele verden.

Nu har AGF og Gastromé taget hul på et nyt samarbejde efter restauranten er blevet ny Guldpartner i AGF. Det er første gang Gastromé indgår et partnerskab i sportens verden. Men Gastromé går gerne nye veje siden starten i Aarhus i sommeren 2014. For eksempel tilbyder Gastromé - noget usædvanligt for restauranter af den kaliber - at håndtere events og konferencer i restaurantens smukke lokaler på Grenåvej, hvor der også er nogen af byens mest atmosfærefyldte mødefaciliteter. - Vi er begejstret for det nye samarbejde med AGF. Det er en mulighed for os til at øge kendskabet til Gastromé og ikke mindst en mulighed for at tage del i - og støtte op om byens hold. Aarhus har givet os så meget gennem tiderne, at vi gerne giver lidt igen og bakker op om AGF, som er et stærkt og levende samlingspunkt i vores by, siger CEO i Gastromé, Søren Jakobsen, som sammen med William Jørgensen - der er køkkenchef - startede restauranten for ti år siden.Et unikt sted i Aarhus

Udover at tilbyde konferencer og flotte mødefaciliteter står Gastromé også bag en række events, som for eksempel den kendte Champagne Festival, som i år holdes den 14. juni, hvor man kan udforske champagne med livemusik og god stemning i Gastromés stemningsfyldte rammer.- For os handler det om at skabe et unikt sted i Aarhus, hvor gæsterne glemmer tid og sted, læner sig tilbage og nyder gastronomien og livet - omringet af mennesker med noget på hjerte. Det er vigtigt for os, at et besøg hos os er behageligt, afslappet og lærerigt, og forhåbentlig får man en nærværende oplevelse i godt selskab. - Og lige som hos AGF er holdet på Gastromé kernen. Det er sammensat af de bedste mennesker med de bedste kompetencer og en stærk passion for at give gæsterne den ypperligste oplevelse inden for gastronomi og værtskab, fortæller Søren Jakobsen.Gastronomien på Gastromé er klassisk med inspiration fra det nordiske køkken og franske traditioner - tilført sæsonernes lokale råvarer fra blandt andet Gastromés eget mini-landbrug; ’The Garden’. `The Garden´ drives i tæt samarbejde med Kofoedskole og Aarhus Kommunes udsatte mennesker, som gennem arbejdet med dyrkning og pleje af havens afgrøder også selv gror og bliver stærkere. 

Nu har AGF og Gastromé også taget hul på et stærkt samarbejde. Velkommen til Gastromé i AGF-familien. Se mere om Gastromé her >>>