BIO-RENT BAKKER OP OM AGF KVINDEFODBOLD  

06.03.2024 13:11

Velkommen til Bio-Rent, der er ny Sølvsponsor for AGF Kvindefodbold.

Mens AGF Kvindefodbold i weekenden tager hul på foråret med en spændende kvartfinale i Pokalturneringen, kan vi nu præsentere Bio-Rent som ny Sølvsponsor for AGF Kvindefodbold.Bio-Rent er en familieejet rengøringsvirksomhed med mange års erfaring. Med udgangspunkt i Hasselager ved Aarhus, sætter Bio-Rent service og kvalitet i højsædet.

Vores nye Sølvpartner tilbyder skræddersyede rengøringsløsninger til alle typer erhvervskunder og til private kunder.I forvejen er Bio-Rent engageret i andre del af det århusianske idrætsliv. Nu gælder det altså, at AGF Kvindefodbold.- Vi er glade for, at vi kan bakke op om AGF’s kvinder. Det er et spændende projekt med store perspektiver, og skal den positive udvikling fortsætte, er der brug for opbakning. Her går vi gerne foran med vores nye partnerskab. - Det er vigtigt, at byens virksomheder samles om alle del af byens hold - også AGF Kvindefodbold, som har givet piger mulighed for at drømme om en karriere i den hvide trøje. Derfor er vi med som ny Sølvpartner, siger Mads Sommer, der er CEO hos Bio-Rent, som også har den bæredygtige vinkel til fællesskab med AGF.

Således er Bio-Rents metoder fokuseret på ressourceeffektivitet, minimalt spild og plantebaserede rengøringsmidler, der er skånsomme for miljøet. 

Så udover at være kendt for en høj kvalitet og god service, har Bio-Rent også den klimavenlige vinkel med i sit arbejde.- Vi er stolte af det nye partnerskab med Bio-Rent. AGF Kvindefodbold har brug for opbakning fra engagerede støtter og partnere som Bio-Rent i den positive udvikling, vi er inde i. Nu står vi overfor vores første forår i mesterskabsspillet. Så det er en god timing, at Bio-Rent nu er med og vi glæder os til at leve op til deres forventninger og folde samarbejdet ud, siger Daniel Lauridsen, der er nytiltrådt chef for AGF Kvindefodbold. AGF’s kvinder spiller forårets første kamp på lørdag i en kvartfinale i Pokalturneringen. Mesterskabsspillet i Gjensidige Kvindeligaen skydes så i gang ugen efter med en udekamp mod HB Køge.Besøg Bio-Rent her >>>