- VI VILLE GERNE SLUTTE GODT AF

26.05.2024 18:18

Matchvinder Patrick Mortensen kom igen på tavlen i dagens 3-2 sejr i Brøndby i en speciel kamp, hvor Mortensen og holdkammeraterne havde respekt for kampens betydning.

Søndag sluttede sæsonen i 3F Superligaen med den anden sejr i ugen, da vi vandt 3-2 over Brøndby IF på et udsolgt Brøndby Stadion. Resultatet betød, at Brøndby mistede muligheden for et dansk mesterskab, der i stedet gik til FC Midtjylland. 

For os sluttede sæsonen på femtepladsen, men altså med to flotte sejre at slutte sæsonen af med. - Det var en fantastisk kulisse i dag og Brøndby havde lagt op til den helt store fest, og jeg føler med spillerne. Jeg har lige stået i en lignende situation i en pokalfinale og tabt, og vi ved, hvor ondt det gør.

- Men vi spiller for vores egen succes og er glad for sejren og den måde, vi får sluttet godt af på med to sejre i den her uge og vi spiller en rigtig god kamp i dag, sagde anfører Patrick Mortensen i mixed zonen efter kampen i Brøndby. Og kaptajnen var da også afdæmpet i sin jubel efter sit sejrsmål, hvor han blev flot assisteret af Jacob Andersen. 


- Da jeg scorede, havde jeg ikke behov for at skulle grave mere i det. Der er mange mennesker herude, der er triste og kede af det. Så det handler om at vise respekt for situationen. Også selv om vi er glade for sejren og for at få sluttet godt af inden ferien - det var vigtigt for os, tilføjede Patrick Mortensen, som fra i morgen går på sommerferie sammen med holdkammeraterne.