SÆSONENS SIDSTE TRUPNYT

26.05.2024 09:40

Kl. 17 i dag spiller vi sæsonens sidste Superliga-kamp. Her er seneste nyt.

Sidst på eftermiddagen kl. 17 i dag løber spillerne på banen til sæsonens sidste kamp.

Scenen er et udsolgt Brøndby Stadion, hvor hjemmeholdet kan hente et mesterskab, hvis de vinder. Men gutterne er opsatte på at slutte godt af og hente en sejr i det klassiske opgør mod Brøndby. Så det er en fed kamp, vi har i vente. Allerede kl. 13 er der også Brøndby IF mod AGF, når AGF Kvindefodbold spiller mod søndagens værter på Brøndby Stadion Bane 2. Der er gratis entré til den kamp. Se mere her.

Der er udsolgt på Brøndby Stadion og værterne forventer et velbesøgt område omkring stadion. Så kommer du til kampen, så kom i god tid og pas godt på jer selv og hinanden. Der er også udsolgt på udebaneafsnittet. 

Her er dagens kamptrup: 


Jesper Hansen, Bailey Peacock Farrel, Frederik Tingager, Felix Beijmo, Mats Knoester, Luka Callø, Mikkel Kristensen, Jacob Andersen, Eric Kahl, Benjamin Hvidt, Nicolai Poulsen, Mads Emil Madsen, Frederik Brandhof, Magnus Knudsen, Gift Links, Julius Beck, Tobias Bach, Mikael Anderson, Frederik Emmery, Tobias Bech og Patrick Mortensen. 

Kl. 16 er vi klar med dagens startopstilling. Har du Play+ kan du høre cheftræner Uwe Rösler fortælle om sine udvalgte 11 i AGF-appen. Er du ikke på Brøndby Stadion i dag, kan kampen ses direkte på TV3+ eller Viaplay, ligesom den kan følges på DR P4 og i AGF-appen.