NYT MALERI HYLDER FÆLLESSKABET: KOM TIL ÅBNING FREDAG

17.05.2024 04:58

Fredag afsløres stort gavlmaleri i Jægergårdsgade. Kom og vær med.

Følelsen af fællesskabet kommer nu på væggen i Aarhus, når byens første store AGF-gavlmaleri ser dagens lys på fredag.

I denne uge er kunstneren bag, Eske Touborg gået i gang med det store værk, som vil materialisere sig på bygningen med husnummer 124 - tæt på Bruuns Galleri og Jægergården.



Maleriets tema er, at fodbold samler generationer, og det vil illustrere sammenkoblingen mellem byen, skoven, Kongelunden og AGF’s kommende nye hjemmebane.



- AGF er en stærk sammenhængskraft i vor by. Ikke bare blandt århusianere, men også på tværs af generationer - fra vugge til grav, som tilhængerne siger. Det skal det nye maleri vise, fortæller Eske Touborg

På fredag den 17. maj er maleriet færdig og det endelig motiv vil se dagens lys. 

Men allerede nu og i de kommende dage frem mod fredag kan man få en fornemmelse for maleriet, når Eske er i gang med at male det i majsolen i Jægergårdsgade. 



Fernisering på fredag 

På fredag kl. 15 inviterer Eske Touborg og AGF så til en uformel åbning af det nye gavlmaleri, når der er fernisering på det nye gavlmaleri.

Det sker ved Jægergårdsgade 124 - tæt på Bruuns Galleri og Jægergården. Her vil Eske Touborg sætte et par ord på sit værk og Ceres er vært for en øl eller vand.



Alle er velkommen til at kigge forbi og få det første glimt af det færdige gavlmaleri på fredag den 17. maj mellem 15 og 16.