ELEIKO OG AGF LØFTER SAMMEN 

28.05.2024 07:27

Verdens førende producent af præcisionsfremstillet træningsudstyr indgår partnerskab med AGF.

Vi er stolte af at kunne annoncere et nyt samarbejde med Eleiko, der er verdens førende producent af præcisionsfremstillet træningsudstyr.


Eleiko - der er kendt over hele verden for en meget høj standard i sine produkter - træder således ind som ny Sølvpartner i AGF fra den 1. juni og frem til sommeren 2027.



Dermed bliver Eleiko en af de mange samarbejdspartnere som tager skridtet sammen med AGF ind på en ny hjemmebane, når byens nye fodboldstadion åbner i sommeren 2026.



Som et led i det nye samarbejde skal Eleiko blandt andet levere udstyr til AGF’s kommende akademi og med deres ekspertise sikre, at AGF’s fodboldspillere - både ungdomsspillere og herre- og kvindespillere - kan arbejde på det bedste og mest effektive udstyr.



- Det er en stor fornøjelse at indgå det her samarbejde med AGF. Der sker mange nye positive ting i AGF i de kommende år og klubben står overfor at skulle udvide med nye og større trænings-faciliteter. Her kan vi bidrage med vores store erfaring i high performance sport og stærke produkter, fortæller Mads Østergaard, der er landechef i Eleiko Danmark.



Eleiko er en svensk familieejet virksomhed med hovedkvarter i Halmstad og med afdelinger over det meste af verden.

Siden 1957 har de været det foretrukne valg for passionerede løftere og styrketrænere verden over. Over tusind verdensrekorder er der sat på udstyr fra Eleiko, som har et stort fokus på bæredygtighed i sin produktion og virke.

- Vi stræber som virksomhed efter at have en positiv påvirkning ved at reducere vores miljømæssige fodaftryk og hjælpe med at opbygge stærkere fællesskaber. Også på det område er der et godt match mellem AGF, som også har et stort fokus på klima og bæredygtighed, siger Mads Østergaard fra Eleiko, som blandt andet er en del af FN's Global Compact-initiativ, som er en frivillig international ledelsesplatform for udvikling, implementering og videregivelse af ansvarlig og bæredygtig forretning. 


I Danmark har Eleiko blandt andet også leveret udstyr til Det Danske Forsvar, som eksklusiv partner siden 2009 og nu altså også til AGF.



Et varmt velkommen til Eleiko i AGF familien.



Se mere om vores nye partner her.