TESTKAMP LØRDAG EFTER GOD FØRSTE UGE 

21.06.2024 04:34

Lørdag spilles opstartens første testkamp på Bane 1 på Fredensvang.



Efter 3F Superliga-truppen forleden tog hul på forberedelserne til den nye sæson med fysiske test og masser af træningspas, er det lørdag tid til sommerens første træningskamp, når Brabrand IF kommer på besøg på Fredensvang til en testkamp, der starter kl. 11 og kan følges på et live-stream på AGF Play+



Dermed vil der for første gang være mulighed for at se de to nye AGF’ere, Aksel Halsgaard og Henrik Dalsgaard i aktion i den hvide trøje, hvis de er med i kamptruppen.



Andre spillere sidder så over, som for eksempel Mikael Anderson, der fortsat er på ferie efter han har spillet to landskampe for Island lige op til EM, mens andre spillere stadig arbejder sig tilbage efter skader. Få overblikket over den situation lige her. 



- Spillerne er kommet tilbage i god form. Deres professionalisme er meget høj i forhold til, hvordan de har arbejdet i ferien og det er jeg yderst tilfreds med - det tegner godt for opstarten og derfor har vi også kunne starte arbejdet med spillet med det samme.



- Nogen spillere er stadig ude med skader, andre har forladt os, mens vi har fået andre ind. Og forhåbentlig kan vi også her i opstarten give nogen af de yngre spiller en chance, som for eksempel Frederik Emmery, Frej Elkjær og Luka Callø en chance i testkampene og i træningerne til at vise sig godt frem, siger cheftræner Uwe Rösler, som ser frem til at tage hul på testkamps-programmet og de første testkampe.  



- Det er altid spændende at starte en helt ny sæson. Vi har kort tid til at forberede os på i forhold til, hvornår den første kamp kommer (19. juli mod FCM, red.) Der er kommet nye ansigter i truppen og nye medlemmer af staben. Sådan er det ofte i en opstart, og det er også det, der gør vores arbejde så spændende, siger Uwe Rösler. 



Se testkampen mod Brabrand på AGF Play+ lørdag den 22. juni kl. 11 eller på Fredensvang. Det er der mere information om her.

Bliv en del af AGF Play+ og kom helt tæt på Superligaens sommeropstart. Se hvordan her >>>