SÅDAN SER DU AGF’S KAMPE PÅ TV I DEN KOMMENDE SÆSON 

17.06.2024 07:51

Ny TV-tider fra den kommende 3F Superliga-sæson. Se træningskampe på Play+

Fra den kommende sæson er der en række ændringer man skal være opmærksom på, hvis man ønsker at se AGF’s 3F Superliga-kampe på sit fjernsyn, sin computer eller hvor man ellers ser AGF’s kampe, når man ikke er på Ceres Park, som jo er det bedste sted at se fodbold. 

Som bekendt sker der noget på rettighedsområdet for 3F Superligaen, hvor TV2 nu er ny medindehaver af rettighederne til landets bedste fodboldrække.

TV2 tager over efter Discovery og vil i de kommende seks år sende kampe fra 3F Superligaen - sammen med Viaplay, der fortsætter som rettighedshaver.

Viaplay og TV 2 kommer til at skiftes til at være førstevælger af kampe. Det betyder, at de to tv-stadioner runde for runde skiftes til at have henholdsvis første-, fjerde- og sjettevalget af kampene, og anden-, tredje- og femtevalget. 

Vores sæsonpremierekamp mod FC Midtjylland fredag den 19. juli kl. 18 sendes for eksempel på TV2 Sport. 

Der vil stadig blive spillet kampe fredag, søndag og mandag. Det kan dog fravige af hensyn til europæiske kampe.

Det er stadig Viaplay, som har rettighederne til pokalturneringen og fra nu af eksklusivt, hvor de før delte dem med Danmarks Radio.

AGF Play og Play+ 
Husk, at du på AGF Play+ kan se alle Superliga-holdets testkampe fra sommeropstarten, U19 kampe og andre udvalgte kampe direkte. Det kan du via AGF-appen eller her.

Det kræver blot et abonnement, som kun koster 29 kr. om måneden, hvis man forvejen er sæsonkortholder i AGF.

Det er også på AGF Play+, at du finder magasinprogrammer, dokumentarer, interviews og meget andet spændende fjernsyn fra og om din klub. 

Se hvordan du får fat i Play+ lige her.