OPSTARTENS FØRSTE TESTKAMP SPILLES I DAG 

22.06.2024 05:23

Træningskamp lørdag kl. 11. Se med på Fredensvang eller AGF Play+

Efter sommerens første træningsuge for 3F Superligaen gælder det i dag opstartens første træningskamp som spilles kl. 11 mod Brabrand IF.

Kampen finder sted på Bane 1 på Fredensvang, hvor publikum er velkommen. Kigger man forbi, er der praktiske informationer her. 

Foretrækker man at se kampen hjemmefra eller på farten på mobilen, så live-streamer AGF Play+ kampen. Se hvordan du får Play+, hvis du stadig mangler.

Ovenpå en god træningsuge er det nu tid til at få de første kampminutter i benene for en trup, der ser således ud: 


Jesper Hansen, Jonathan Hutters, Felix Beijmo, Henrik Dalsgaard, Lamin Trawally, Frederik Tingager, Aksel Halsgaard, Mikkel Kristensen, Jacob Andersen, Nicolai Poulsen, Mads Emil Madsen, Gift Links, Peter Bjur, Tobias Bach, Frederik Brandhof, Patrick Mortensen, Sigurd Haugen, Tobias Bech, Luka Callø, Lukas Falk, Frej Elkjær Andersen og Frederik Emmery. 


Dermed en mulighed for at nogle spillere kan få en uofficiel debut i AGF-trøjen, ligesom prøvespilleren Lamin Gambian - der træner med i de her uger - også er med i truppen og måske får mulighed for at vise sig frem i en kampsituation. Derudover er der en gruppe spillere, som enten fortsat er på ferie, skadet eller blot sidder over. Her er et overblik over skades-situationen i AGF fra i tirsdags.

Der er kampstart i dag kl. 11 og kampen kan altså som nævnt følges direkte på AGF Play+ og bagefter er vi klar med mere fra kampen på alle AGF’s platforme.