FÅ PLADS TIL SÆSONPREMIEREN: BILLETSALG ÅBNER I DAG

25.06.2024 10:08

Billetsalget til sæsonens første to hjemmekampe er nu i gang.

Fredag den 19. juli indleder vi 3F Superliga-sæsonen på hjemmebane mod FC Midtjylland som den første kamp i den nye sæson. Kom på Ceres Park og bak holdet op frem mod en god start på sæsonen. 

Adgang til billetter til årets to første hjemmekampe er åbnet i dag tirsdag kl. 12 efter følgende plan for: 

    •    Billetabonnenter
    •    Sølvabonnenter
    •    Profiler med AGF Score på 100 eller derover

Så fra i dag tirsdag den 25. juni kl. 12 kan fans med en AGF score på 100 eller derover altså købe billetter til kampene og billetabonnenter og Sølvabonnenter kan også hente deres billet fra i dag via billet.agf.dk

Har man nul i sin AGF Score åbner det frie billetsalg i morgen - onsdag den 26. juni kl. 12.

AGF Score

For et par uger siden lancerede vi AGF Score, som er en personlig score, der viser, hvor ofte man har været på stadion de sidste 12 måneder. Nu tager vi den i brug for første gang i forbindelse med sæsonens to første kampe. 



AGF Score er et pointsystem for alle fans, der har oprettet en profil hos AGF i vores billetsystem. Formålet er at skabe et system til at belønne vores mest engagerede fans til AGF's kampe - både hjemme og ude - ved at tildele point for billetkøbere og abonnenter ved fremmøde.

Med AGF Score kan du samle point, når du engagerer dig i klubbens kampe. De point du samler, vil placere dig på en rangliste, som vil give forkøbsret til billetter til kampe med begrænset kapacitet på Ceres Park, på det midlertidige stadion Vejlby med endnu mindre kapacitet og på det kommende nye stadion og til udvalgte udebanekampe.



Se mere her >>>

Har man point i sin AGF Score, kan man se scoren i de emails, vi har sendt ud, og som man får, hvis man er skrevet op til vores nyhedsbrev. Modtager du ikke vores nyhedsbrev, kan du skrive dig op her >>>

Husk, at du nu skal bruge et LigaLogin, når du logger på billet.agf.dk.

Se vores guide til LigaLogin her.


Salget til vores udekampe i Parken mod FC København den 28. juli åbner torsdag den 27. juni kl. 12 via billet.agf.dk