DANMARKS MEST GLOBALE DETAILMØBELKÆDE ER NY BRONZEPARTNER

25.06.2024 07:40

Velkommen til BoConcept som ny bronzepartner i AGF.

Fra Danmark til verden siden 1952. BoConcept er Danmarks mest globale detailmøbelkæde, der har specialiseret sig i - i samarbejde med verdens bedste designere - at skabe møbler, der er kendt for deres funktionalitet og kompromisløse kvalitet.

Gennem dansk kreativitet og håndværk giver BoConcept hjem over hele verden et løft med et tidløs ikonisk design, der bringer glæde og inspiration til mange kunder i hele verden.

Senest har BoConcept samarbejdet med Bjarke Ingels Group som har designet deres Nawabari kollektion som henvender sig til kontraktmarkedet, da BoConcept har en klar vision og strategi om at blive de bedste inden for deres fokus segmenter som er Residential og Hospitality.

Nu er BoConcept også at finde i AGF som ny Bronzepartner i forbindelse med, at BoConcept bidrager til indretningen af Fredensvang og AGF’s nye akademi.

- Det er med stor glæde at vi nu er blevet en del af AGF. Selv om vi er en global kæde, som er til stede i mere end 65 lande, er vi først og fremmest en dansk virksomhed med rødder i Jylland, hvilket vi er meget stolte af.

- Vi vil gerne bakke op og støtte lokalt, og samtidig få muligheden for at fremvise vores produkter som sikrer komfort, kvalitet og lang levetid fra et miljøbevidst perspektiv. Møbler er en stor del af vores hverdag, og driver vores forretning igennem vores slogan ”Live Extraordinær”.

- Da vi ser det tydelige professionelle engagement som klubben bruger på tværs af netværket - samtidig med deres ekstraordinære visioner for klubbens fremtid - mener vi, at der er et godt match med BoConcept og den måde hvorpå spillerne lever, arbejder og leger. - og i AGF’s tilfælde, spiller fodbold og arbejder hårdt med passionen for deres sport, siger Christian Boström, der er Global B2B Director i BoConcept.
 
BoConcepts første butik åbnede i Paris i 1993 og de er nu til stede i 65 lande med mere end 300 butikker med et mål om at nå over 500 butikker i de kommende år.

Siden 2016 har BoConcept haft fokus på at levere unikke løsninger og produkter til kontraktmarkedet.

Se mere om vores nye bronzepartner her >>>