BLUE WATER OG AGF FORTSÆTTER MANGEÅRIGT SAMARBEJDE 

18.06.2024 07:56

Den internationale transport og logistikvirksomhed, Blue Water har forlænget sit samarbejde med AGF frem mod et nyt stadion - nu også med opbakning til AGF Kvindefodbold.



I sit ellevte år som partner i AGF har den international transport- og logistikvirksomhed, Blue Water endnu en gang forlænget sin opbakning til AGF efter de to parter er blevet enige om en forlængelse af partnerskabet frem til udgangen af 2026.

Dermed tager Blue Water også rejsen med ind på AGF’s nye hjemmebane, når de forbliver Guldpartner i nogen år endnu. 



- Blue Water Shipping har i de sidste 10-15 år været inde i en rivende udvikling i Aarhus-regionen, og her har engagementet i AGF spillet en vigtig rolle for den vækst, vi har oplevet.



- Vi vil være de bedste på vores felt i de byer, vi er repræsenteret i. Det gælder ikke kun i Aarhus, men i hele regionen. Og her har AGF været en oplagt samarbejdspartner til at nå bredt ud, og det er også baggrunden for, at vi har øget vores samarbejde i de senere år - og altså nu vælger at fortsætte, siger Jan Dam Poulsen, der er Regional director Sea, Air & Logistics Nordic i Blue Water Shipping.

Nu også hos AGF Kvindefodbold

Den nye aftale mellem Blue Water og AGF har fået en ny dimension i form af, at den nu også omfatter AGF Kvindefodbold, som Blue Water fremover også vil støtte. 



- Hvis AGF’s kvinder skal fortsætte den positive udvikling, de er inde i, med mesterskabsspil og pokalsemifinaler i denne sæson, er det vigtigt, at vi også bakker op om den del af AGF. Kampene i Gjensidige Kvindeligaen har et lidt andet publikum og er måske mere familieorienteret med en anden oplevelse end 3F Superligaen. Så her får vi mulighed for at kommunikere med en anden målgruppe og på en anden måde, siger Jan Dam Poulsen.



Blue Water lagde navn til Blue Water Loungen, der var den mest eksklusive af VIP-loungerne på Ceres Park inden byggeriet af det nye stadion startede.

Og med en ny aftale, der løber til udgangen af 2026, ser Blue Water frem til at tage turen med på AGF’s kommende nye hjemmebane, som efter planen står klar til sommeren 2026. 



- Det er en foranderlig tid, der venter AGF og alle omkring klubben. Her mener vi, at det er vigtigt at fortsætte opbakningen og dermed signalere sammenhold og fællesskab frem mod den nye hjemmebane. Og vi har oplevet en markant fremgang i Aarhus siden vi startede samarbejdet med AGF. Også i det lys ser vi ingen grund til ikke at fortsætte det gode samarbejde og vi var glade for at kunne forlænge vores aftale, tilføjer Jan Dam Poulsen fra Blue Water. 



Se mere om Blue Water her >>>