TILFREDS CHEFTRÆNER EFTER TESTSEJR

01.07.2024 06:05

Tre mål, et clean sheet og over tyve mand i aktion. Uwe Rösler var tilfreds med udbyttet af søndagens testkamp.

Søndag blev det til en 3-0 sejr i en testkamp over AC Horsens på Nordstern Arena i Horsens. Dermed kom der gang i målscoringen efter vi spillede 0-0 i sommeropstartens første træningskamp. Søndag gik der under et minut. Så havde AGF’erne ved Tobias Bech bragt sig foran 1-0 og kunne altså efter de 90 minutter glæde sig over en 3-0 sejr.

Efter kampen var det da også en tilfreds cheftræner, Uwe Rösler, som igen fik set over tyve mand fra truppen i aktion. 

- Vi brugte alle spillere og satte et nyt hold i pausen og begge hold gjorde det rigtig godt. Jeg er meget tilfreds med udbyttet. Alle spillere tog kampen seriøst og vi fik meget ud af det. Vi skulle måske ha’ scoret lidt mere. Vi havde i hvert fald chancerne til flere mål i både første og anden halvleg.

- Men vi kommer gennem en god testkamp uden skader og med et godt og positivt momentum, hvor vi ikke bare fik scoret, men også forlod banen med et clean sheet, sagde Uwe Rösler.

- Vi spillede kampen i et godt tempo og vi fortsatte med at presse på og holde fokus efter, vi var kommet foran. Det er også vigtigt at holde et clean sheet og kan tage det med. Og det var vi opsatte på gennem hele kampen. Så en god test og en opgradering i forhold til tidligere og sådan skal det være. Nu venter en anden modstander torsdag og vi kan bygge videre på, tilføjede Rösler. 

Næste testkamp spilles torsdag den 4. juli kl. 13 mod FC Midtjylland.