MERE POWER I AGF

19.07.2024 08:00

Nordens store elektronikgigant fortsætter opbakningen til AGF.



I foråret forlængede vi aftalen med cheftræner Uwe Rösler som under kampene kan ses med opbakning fra POWER, der har Uwes ryg. Også i aften, når vi åbner den nye sæson i 3F Superligaen. 

Nu følger elektronikgiganten POWER selv trop med en forlængelse af deres samarbejde med AGF, så det løber sideløbende med Uwe Röslers nye aftale frem til sommeren 2028. 



Dermed kommer POWER til at tage med ind på vores nye hjemmebane som fortsat Guldpartner efter POWER og AGF for første gang indledte et samarbejde i sommeren 2018, hvor POWER var en del af den første Aarhus Walk nogensinde.  



Siden er POWER vokset til nu at være 27 butikker rundt om i Danmark med fem butikker i Østjylland - heraf to i Aarhus i Tilst og Viby.

I dag er POWER Nordens nye elektronikgigant med knap 230 butikker - ca. 270 inklusiv franchises - og 6.000 medarbejdere fordelt på fire lande, og POWER vokser stadig. Og i de sidste seks år altså med AGF i et samarbejde som vi nu kan se frem til at runde 10 år.



- Vi ønsker altid at være et skridt foran hos POWER. Det gælder også i vores samarbejde med AGF som har hjulpet os til at øge vores tilstedeværelse og kendskab i Aarhus og i resten af Østjylland. De seneste seks år har budt på et rigtig godt samarbejde, hvor vi har været stolte af at være på - først David Nielsens ryg og siden 2022 på Uwe Röslers ryg, siger CEO for POWER, Jesper Boysen.

- AGF er kendt for dyder som hårdt arbejde og dedikation - for power og for passion for fodbold, og på den måde har vi også fundet hinanden gennem en fælles passion. 

- Vi er POWER - og vores passion er ligeså stærk, når det handler om elektronik og hvidevarer. 

- POWER er også et sted med energi og begejstring, og vi gør en dyd ud af, at vi kan lide det, vi laver. Det samme gør de i AGF, og generelt er fodbold jo fyldt med energi og begejstring, der i AGF krydres med dyder som hårdt arbejde og sammenhold. Så AGF og POWER er et perfekt match, og vi er glade for at kunne forlænge vores samarbejde og dermed også være en del af klubben, når vi sammen rykker ind på et nyt stadion, siger Jesper Boysen. 



Med udgangspunkt i de århusianske butikker, kommer det nye samarbejde mellem POWER og AGF fortsat til at blive meget synligt for publikum og byen, hvor POWER gennem tiden har engageret fansene på forskellig vis og vil fortsætte med at inddrage fansene og deres passion i samarbejdet med AGF. 

Og ikke mindst også ha’ Uwe’s ryg i de kommende fire år.

(Cheftræner Uwe Rösler med medarbejderne i POWER i Mega Syd i Viby)