AGF KVINDEFODBOLD: ÆNDRINGER I TRÆNERSTABEN 

31.07.2024 07:20

Nye assistenttrænere for Gjensidige Kvindeliga-holdet.

AGF Kvindefodbold er godt i gang med forberedelserne til den kommende sæson. Denne sommer er det med en ny og forandret trænerstab omkring cheftræner Michael Schjønberg efter Søren Kiilerich har forladt AGF for at blive cheftræner i ASA. 

Fremover udgøres assistenttræner-staben nu af Søren Holm Nielsen og Marie Olesen - sidstnævnte vil fungere som spillende assistenttræner. 



Søren Holm Nielsen har været tilknyttet AGF Kvindefodbold som målmandstræner siden sommeren 2022 og har en fortid som keepertræner i AGF drenge talent. Han vil sideløbende med assistenttræner-gerningen varetage målmandstræningen for Gjensidige Kvindeliga-holdet.

Søren er 34 år og kommer fra Sabro. Som kandidat i idræt fra Aarhus Universitet og med en UEFA A-licens og UEFA Goalkeeper A-licens i bogen, har Søren også teorien på plads til sine nye opgaver.

Ved siden af Søren Holm Nielsen indtræder Marie Olesen som spillende assistenttræner. Marie kom i 2023 til AGF fra USA, hvor hun har spillet og uddannet sig på University of Kentucky, der har et stort og stærkt sportsprogram. Hun er nu i gang med en træneruddannelse. 



- Det er et stærkt makkerpar som nu vil understøtte cheftræner Michael Schjønberg i den kommende sæson og vi ser frem til at se samarbejdet folde sig ud, siger chef for AGF Kvindefodbold, Daniel Lauridsen. 



AGF Kvindefodbold starter sæsonen den 10. august med en hjemmekamp mod OB Q.

Fredag spiller holdet testkamp mod FC Midtjylland.