AGF KVINDEFODBOLD: ASSISTENTTRÆNER BLIVER CHEF I AARHUS-KLUB 

29.07.2024 12:00

AGF Kvindefodbolds Gjensidige Kvindeliga-hold skal have ny assistenttræner i staben omkring holdet efter Søren Kiilerich skifter til en anden Aarhus-klub, ASA. Her skal Søren Kiilerich være cheftræner for ASA’s kvindehold i 1. division. 

- Det er en alletiders mulighed for at arbejde med mit eget hold som cheftræner og et naturligt skridt for mig efter jeg først var U19 cheftræner i AGF og siden assistent på liga-holdet. Jeg vil gerne udvikle mig og videreuddanne som træner og er nu klar til at tage det næste skridt efter en god tid i AGF, fortæller Søren Kiilerich, der har været assistenttræner siden vinter.

Som tidligere cheftræner for AGF U19 Pige DM holdet vandt Søren Kiilerich det danske mesterskab, pokaltitlen og det nordisk mesterskab med holdet inden han skiftet til assistenttræner-rollen for førsteholdet. 

Søren Kiilerich har også tidligere været nomineret til Årets Træner i Aarhus for sit arbejde med pigefodbolden i AGF. 

- Søren er en dygtig, respekteret og meget fagligt funderet træner, som har været med os siden oprettelsen af AGF Kvindefodbold. Han har spillet en stor rolle i talentudviklingen i klubben og været med til at udvikle vores talentarbejde. ASA får en rigtig dygtig træner som er klar til at tage det næste skridt. Alle i AGF ønsker Søren tillykke med den nye position og ønsker held og lykke i ASA, siger chef for AGF Kvindefodbold, Daniel Lauridsen.