SAMMEN FJERNER VI SÆDERNE: KOM TIL ARBEJDSDAG PÅ VEJ MOD NY HJEMMEBANE

16.01.2024 13:39

Kom og hjælp med at fjerne sæder fra den gamle hovedtribune på søndag.

I 2024 forandrer Ceres Park sig frem mod en ny hjemmebane. Vi glæder os i den forbindelse over de mange, der har henvendt sig med tilbud om at give en hånd med til både det ene og det andet. Nu tager vi jer på ordet og gør en dag ud af det!

Vi vi inviterer nemlig nu til en hyggelig og konstruktiv dag den 21. januar, hvor vi hjælpes ad med at tage de første skridt mod det nye stadion. Her begynder nedrivningen af Hørkramtribunen for alvor - det markerer, at det vi alle venter på - en ny hjemmebane - nu er inden for rækkevidde. 

For AGF er det afgørende, at vi som fodboldklub går forrest med et engagement inden for bæredygtighed, og således er ansvarlighed og genanvendelse en afgørende del af den kommende nedrivningsproces. Derfor har vi søgt om og fået lov til at genbruge elementer fra det samle stadion - blandt andet nogle af de gamle sæder fra A-tribunen, som vi genbruger og giver værdi igen til det nye stadion i Vejlby. 

Og det er det, vi har brug for hjælp til. Vi skal nemlig have afmonteret sæderne, så vi kan bruge dem igen og her mangler vi altså hænder på søndag den 21. januar. 

Vi håber at se mange af jer til en hyggelig dag på Ceres Park, hvor vi i fællesskab - i en god sags tjeneste - vil sikre de sæder, der skal med videre.

Udover at tage de første skridt sammen mod det nye stadion, byder vi naturligvis også på forplejning og godt humør.

Har man lyst til at hjælpe, så kan man tilmelde sig her.