LANG TESTER I KØBENHAVN ENDTE MED SEJR TIL HJEMMEHOLDET

27.01.2024 15:59

Dagen inden afrejse på træningslejr spillede vi lørdag testkamp i København

Lørdag spillede vi optaktens tredje testkamp, da FC København var værter på deres anlæg på Frederiksberg.

Dagen inden SL-truppen rejser afsted på opstartens anden træningsanlæg skulle kampformen pudses yderligere af mod en modstander som vi i de senere år har haft tradition for at mødes i vinteropstarten.

Testkampen var aftalt til at vare 3 x 45 minutter og vi startede stærkt ud i første 1. halvleg, som dog var uden de helt store chancer.

Efter en halv times tid begik Gift Links et straffespark som nok ikke var blevet dømt, hvis det havde været en turneringskamp med VAR. Og FCK kunne bringe sig foran.

Og selv om vi kom til en stor chance ved Tobias Bech kort før den første pause, så betød det 1-0 efter de første 45 min.

Anden omgang bød på de første udskiftninger på begge hold og endnu et FCK-mål, da bolden gik i vores mål efter et hjørnespark.

Kort efter reducerede Patrick Mortensen efter et flot AGF-angreb og vi forsøgte at svare tilbage.

Men to minutter før de 90 minutter måtte vi se FCK’s Roony banke bolden i kassen uden chance for Jesper Hansen, som var kommet ind i AGF-målet.

I de sidste 45 minutter kom de yngre kræfter på banen for begge mandskaber og for AGF’s vedkommende var der uofficiel debut til et par young guns. Og her blev vi overmatchet af FCK, som fik scoret yderligere to mål til slutresultatet 5-1.

Næste testkamp er på onsdag på træningslejren i Spanien, hvor vi møder FC Viktoria Plzen i en kamp som man kan følge på et livestream på AGF TV.

AGF’s trup til testkampen, hvor alle kom i spil.
Jacob Andersen, Frej Elkjær Andersen, Felix Beijmo, Julius Beck, Peter Bjur, Frederik Brandhof, Bailey Peacock-Farrell, Magnus Knudsen, Tobias Bech, Jesper Hansen, Janni Serra, Tobias Mølgaard, Eric Kahl, Luka Callø, Mikkel Kristensen, Gift Links, Mads Emil Madsen, Patrick Mortensen, Mikkel Duelund, Tobias Anker, Tobias Bach, Mathias Sauer, Frederik Tingager, Gustav Schøtt og Diesel Herrington.