SIDSTE TESTKAMP INDEN FORÅRET SPILLES PÅ MANDAG

09.02.2024 09:20

På mandag spiller SL-truppen den sidste testkamp inden forårspremieren i Vejle den 19. februar. Det sker på Ceres Park mandag den 12. februar kl. 13, hvor den norske klub Bryne FK kommer på besøg. Bryne er en traditionsrig norsk klub, der til daglig spiller i den norske 1. division; OBOS-Ligaen. Og under deres forårsforberedelser har de takket ja til en invitation til at besøge os i Aarhus. - Det er en fantastisk mulighed for vores spillere til at prøver kræfter med et hold, som kæmper med i toppen af nordens bedste liga, siger sportschef i Bryne, Roger Eskeland. 

Man kan følge kampen på et stream på AGF TV, som præsenteres i samarbejde med Ceres som har sørget for et gratis livestream - se med mandag kl. 13.

Adgang for publikum, men…

AGF bruger også kampen som praktiske forberedelser til hjemmepremieren den 25. februar, hvor der er en del forandringer på Ceres Park, som nu er præget af det store byggeprojekt frem mod et nyt fodboldstadion. Det betyder, at vi benytter kampen til at øve os på de logistiske og tekniske forandringer og løsninger, som byggeriet har affødt.

Til trods for, at byggeriet altså er i gang og Ceres Park derfor endnu ikke er klar til forårspremieren den 25.2, har vi alligevel valgt at åbne for publikum til testkampen, da vi anerkender, at der vil være interesse for at følge med. 
 
Men vil man i Kongelunden og se kampen skal på forhånd gøre sig følgende klart: - Der er kun adgang til Ceres Tribunen (C)

- Der er ingen boder åbne og dermed ingen adgang til mad og drikke

- Der er ingen toiletter åbne, da vandet pt. er lukket i publikumsområdet 
- Der er ikke rengjort på sæder og på tribune-området.Kan man leve med de betingelser for at se testkampen, er man velkommen. Der er gratis entré og man går blot ind ad indgangene bag Ceres Tribunen.Men foretrækker man at se kampen hjemme i varmen, så kan den altså følges på et live-stream, som Ceres har sørget for et gratis for alle. 

Det finder man på AGF TV her

Husk, at man nu kan sikre sig en billet til forårspremieren den 25. februar mod FC Midtjylland og de resterende kampe i 3F Superligaens grundspil. Brug linket herunder.