SAMMEN FREM MOD ET NYT STADION: SCAN CHOCO NY PARTNER I AGF

21.02.2024 11:02

Velkommen til Scan Choco, der er ny bronzepartner i AGF

De er en del af mange familiers fredagsslik, i slikposen i biografen eller hvornår vi ellers skal have noget til den søde tand. Og nu er Scan Choco også en del af AGF som ny bronzepartner i vores voksende partnerkreds.

Scan Choco er ejet af familien Hyllested som i mere end 50 år har importeret og solgt slik og chokolade til de danske forbrugere.



I Scan Choco følger man med i de seneste trends inden for slik og chokolade og er altid med fremme med en kombination af klassikere og spændende nyheder, som bliver solgt i Danmark og på eksportmarkedet.

Scan Choco står desuden bag flere webshops:

Sukkerstokken.dk - salg af bland-selv slik online til private og erhverv
InterPresent.dk -  salg af gaver til erhverv og private
Sweetsorganic.dk - salg af økologisk bland-selv slik online til private og erhverv


- Vi er glade for at kunne indlede et nyt partnerskab med AGF. Det betyder meget for os og vores medarbejdere, at der er et rigt og spændende idræts- og kulturliv i Østjylland, og her er AGF et af de helt store samlingspunkter for mange mennesker.



- AGF er på vej ind i en spændende og foranderlig tid på vej mod et nyt stadion, og her er det vigtigt, at det lokale erhvervsliv bakker op og viser vores støtte. Men vi ser også frem til at få glæde af den eksponering og ikke mindst det stærke netværk, som der er omkring AGF. Så alt i alt er det en spændende aftale for os og for AGF, og vi glæder os til at tage hul på samarbejdet fra nytår, siger Kristian Hyllested, som er direktør i Scan Choco, der blandt andet står bag kendte slik-produkter som Dracula og Sismofytter.



AGF og Scan Chocos nye samarbejde løber indtil videre frem til udgangen af 2026. 


Velkommen til Scan Choco i AGF familien. 

Se mere om vores nye partner her >>>